pozz svima...sviram aranzer i radim uglavnom sa pevacem i eventualno pevacicom..U zadnje vreme dosta kuburim s pevacima kada treba da se izdvoji novac za moj razglas...Oni bi ako moze sto manje,a najbolje da ne izdvojimo nista ako moze,i cesto dolazimo u konflikt,jer ja ne mogu njima da objasnim da to ozvucenje nije nadjeno na putu vec da kosta kao 2 klavijature...Ja nemam neko vrhunsko ozvucenje,ali zavrsava nam poso super, i treba da se plati jer,kako inace da skupim novac za bolje ako ne izdvajamo novac za njega

...Znaci to je konstantna rasprava sa njima,uvek za svaku svirku...cesto me neki i odbiju kad im kazem da treba deo i za ozvucenje,u smislu da ima i onih koji nose ozvucenje za "dz''

..Mozda neko i ima,ali ja necu,jer onda ne vidim svrhu posedovanja tog ozvucenja,ako dodje pevac sa mokrofonom od 100-200 evra,i dodjem ja sa ozvucenjem od,ne mora vise,ali neka bude i od 1000 eura(inace kosta vise),a klavijaturu i da ne racunam,i onda ja i on uzmemo iste pare za svirku...onda on stavi mokrofonce u kesu i ode,a ja teglim jos pola sata da skupim ceo razglas...

znaci stvarno vise ne znam kako da izadjem s njima na kraj..a kad im kazem da ne nosim svoj razglas,vec da iznajmimo,oni idu kod drugog... i tako..
Nego moje pitanje je koliko vi i kako izdvajate novac za vas razglas,sa ostalim muzicarima za jednu svirku?recimo mixeta i 4 kutije,koliko bi po vama trebalo izdvojiti para za to za jendno vece?
hvala i pozdrav za sve