|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ufff jesam se ovih dana isprepado zbog auta....Jedno jutro ode zena do benziske i sve u redu pali kao mina...vrati se parkira i dosla u stan da meni donese cigare prije posla,pa se opet vrati do auta jer ide autom na posao...Da upali..nece i sta biva kao i svaka zena dodje gore i dreka
![]() Sta je sad hebem li ga reko....Otvorim haubu pogledam i opet zatvorim hahah....Nista kazem zovem ADAC....Dodje frajer prikljuci neke kablove i kaze da je akumulator dotrajao i da ne duzim pricu.....Odem ja kupim novi i dam 120 eura...Spojim ga i upali i tako se citav dan vozam heheh nikakvih problema...Kad smo stigli do stana blizu ugasi se auto....Uf sta je sad u P.M reko...Tako od tog dana me zezao 3 naredna dana i gasio se uvijek iznenada....Koga god pitam sta je..Jedan ovako drugi onako i ja se ukenjao,jer ako moram u Audi na popravak ode hiljadarka ko nista samo sto udjes u audi...Sinoc pregeledam bateriju nakon 3 dana i vidim kad sam spajao da nisam jedan mali kabal sto ide takodje na plus na bateriji zavrnuo do kraja,jer me je onaj tamo gdje sam kupio bateriju nesto pitao i ja tako zaboravim taj treci kabal da zavrnem,pa je valjda pravio smetnju kad se mrda auto i gasio ga ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|