Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 02.12.2010, 11:53   #11
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ufff jesam se ovih dana isprepado zbog auta....Jedno jutro ode zena do benziske i sve u redu pali kao mina...vrati se parkira i dosla u stan da meni donese cigare prije posla,pa se opet vrati do auta jer ide autom na posao...Da upali..nece i sta biva kao i svaka zena dodje gore i dreka Sidjem ja dole reko da se pokazem kako se ja razumem oko auta...kljuc ustekam okrenem...nece ni da mrdne.
Sta je sad hebem li ga reko....Otvorim haubu pogledam i opet zatvorim hahah....Nista kazem zovem ADAC....Dodje frajer prikljuci neke kablove i kaze da je akumulator dotrajao i da ne duzim pricu.....Odem ja kupim novi i dam 120 eura...Spojim ga i upali i tako se citav dan vozam heheh nikakvih problema...Kad smo stigli do stana blizu ugasi se auto....Uf sta je sad u P.M reko...Tako od tog dana me zezao 3 naredna dana i gasio se uvijek iznenada....Koga god pitam sta je..Jedan ovako drugi onako i ja se ukenjao,jer ako moram u Audi na popravak ode hiljadarka ko nista samo sto udjes u audi...Sinoc pregeledam bateriju nakon 3 dana i vidim kad sam spajao da nisam jedan mali kabal sto ide takodje na plus na bateriji zavrnuo do kraja,jer me je onaj tamo gdje sam kupio bateriju nesto pitao i ja tako zaboravim taj treci kabal da zavrnem,pa je valjda pravio smetnju kad se mrda auto i gasio gaNista sad je valjda sve uredu jos ne gasi,samo me jos uvjek zanima sta mu je onaj tanki treci kabel na akumulatoru i zar je moguce da je on pravio smetnju i gasio mi auto???Dobro da sam primetio,inace mogao sam da nasjednem za nikakav kvar i da mi uzmu ovi lopovi iz audi lovu....Poooz
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije