Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Alati tema Display Modes
Star 12.11.2010, 17:45   #11
Mile011
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 09.11.2010
Mjesto: Bg-Zr
Downloads: 140
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg is50
Mile011 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Mile011 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

izvinjavam se zbog psovanja samo samo puko. Jer prvo sam uploadovao setove oko sat vremena (znaci bacio sam ih bezveze) a drugo dodjem danas i vidim ovo. Mene bas briga za postove, ja nisam dosao ovde zbog download sekcije kao sto svi admini misle ko god da se registruje da je zbog toga.
Dosao sam da bih mogao nekog da pitam za savet i naravno nekom da pomognem ako mogu. A ako ste vec pokrenuli toliko tema za druzenje i zabavu sto onda opominjete i mislite da neko sakuplja postove ukoliko odgovori na neku? Ja sam samo prelistao forum i gde sam hteo (zabava itd) i gde sam mogao (znao da pomognem) odgovorio sam i odma sam na par mesta dobio opomenu da to ne radim jer cu biti kaznejn zbog sakupljanja postova. I sad cete opet da me napadnete umesto da protumacite malo to. Naravno da ce svaki clan koji je uvde duze od godinu dana stati na vasu stranu jer nece da se zamera naravno necu ni ja ali samo kazem. Da nije sve razlog da bude opomena, ban, itd. Nismo svi ovde zbog download sekcije to nikako da shvatite!
Dugo sam clan na diskusijama pa zato mozda malo vise kucam i takav sam na forumu jer je tamo organizAcija drugacija. Nadam se da cu se naviknuti. Ali samo kazem da biste trebali to da popravite. Pozdrav!
Mile011 je offline  

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije