Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 02.11.2010, 01:27   #7
srdjan ilic
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 12.08.2008
Downloads: 408
Uploads: 39
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
srdjan ilic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Lächeln

Ja sam svirao triton exstrim skoro 5 godina,pa sam ga prodao i uzeo u zameni pa1x jer mi je trebao aranzer i kasnije kupio tr i jako sam se pokajao za taj sint...Hocu reci da je to veoma slicni sa clasicom i studiom nijanse su u pitanju...i pitanje je vremena kad cu uzeti opet neku od tih ozbiljnijih triton serija,sada cu vam objasniti i zasto...
Ja sam svirao u bendu sa kolegom koji je svirao m3 a ja u to vreme pre nekih 8meseci triton exstreme i to bez mosa,i brisao sam ga sa farbama kao gumicom,a semplovi harmonika kod mene su harmonike koje fino rade,dok na m3 cuje se sintetika neka sve nesto u srednje.kasnije sam probao da sviram taj isti m3 jedino sto me je odusevilo je dobar portamento,medjutim kad sam probao trotona sa mosom portamento sa m3 i tritona sa moso bukvalno meni nije imalo razlike...Jedina prednost m3 je dirka,ima dirku ludilo,memorija 256mgb ali ja neznam sta se tu moze spakovati a da ce trebati toliko u svirci.
I da ne duzim,bio sam u prici i razmisljao da kupim m3 dok nisam stao ramem uz rame sa sviracem koji svira tu spravu...
I naravno niakda ne bih dao tritona sa mosm za m3
Moj glas JE ZA K O R G TRITON SA MOSS...
srdjan ilic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije