Sad opet malo ja...
Prvo da se zahvalim Kolegama @Grandia i @ Željko na razumevanju i poršci
Evo ovako...davno tamo nekih godina kada sam počeo da se zanimam za muziku i sviranje nije naravno bilo ni računara ni kabla ni digitalnog snimača,bili su samo kasetofoni i gramofoni,pa tako se mi skupimo,nas nekoliko "umetnika u povoju i pokušaju" odvojimo neku siću od užine u školi i džeparca pa pravac u jednu od tada dve ili tri prostorije za vežbanje koje su postojale u Beogradu,ponesemo kasetofon i krene svirka,naravno snimanje bez kabla nego na onaj mikrofon od kastofona

udara bubanj,bije bass,gitare,klavijature,pevač se naravno ne čuje i tako

mi to sve lepo snimimo pa onako ponosni krenemo kući da slušamo a na snimcima
CUNAMI 
ali nema veze,mi opet srećni,roditelji ko roditelji moraju decu da čuju pa "pohvale" i tako,time mi opet dobijemo novi gas da sviramo još više,još bolje nadajući se nekoj svirci i prilici da nas jednog dana neko čuje uživo...hoću da kažem da kao početniku ne postoji ništa lepše i važnije od podrške,pa makar ona bila i malo "neiskrena"...
Sada momci koji počinju da sviraju imaju dosta bolje tehničke uslove i sreće što ovaj forum dodatno svakom od njih daje priliku da ih neko čuje,pohvali ili kritikuje,da neku smernicu u radu itd,da ne moraju roditelje i najmilije da maltretiraju

...kamo lepe sreće da je još ovakvih mesta gde se skupe kolege da poslušaju nečiji performans,ma kakav on bio,tako da kolege budimo fer jedni prema drugima,niko nikoga ovde ni na šta ne tera ni da zasvira ni da posluša,postoje moderatori koji se brinu o minimumu kvaliteta nečijeg snimka,poštovanju reda i zaista nisu potrebne dalje priče na ovu temu...ostavićemo ovu temu da čujemo još neka mišljenja ali vas molim da nastavite da budete fer i korektni da ne bi krenula neka nepotrebna rasprava...
Hvala u ime YU-MIDI TEAM-a