Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Alati tema Display Modes
Star 13.09.2010, 21:01   #1
Vex
Odomaćeni član

Vex's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
Vex ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Predlog za DEMO snimke

Nisam znao gde da postavim ovaj predlog,pa eto,u Cekaonicu najbolje

Naime,primetio sam da ima dosta demo snimaka snimljenih mobilnim telefonom i kamerom sa veselja.. I? Na sta to lici? Da kazem grubo lici na zaj***ciju... Trebalo bi zabraniti postavljanje demo snimaka snimljenih istim. Zasto? Zato sto to nije demo snimak,takvim klipovima je mesto na Youtube-u. I drugi ,bitniji razlog: Jel ovo forum gde se okupljaju muzicari ili Youtube-ri? Pa ako smo muzicari treba bar da se trudimo da drzimo do toga cime se bavimo i radimo-da bar ton lici na nesto ! Ovako slusamo raznorazne shumove,buku i tarapanu i nadziremo ko je sta gde odsvirao. A ne moze neko da mi kaze da ne moze da se snimi direktno linijski u komp ,jer svako ko dolazi na forum ima racunar i mora da ima u najgorem slucaju integrisanu zvucnu na ploci...Ja neznam sta je tesko da se ubode iz klavijature-mixera (odakle god) u komp i da se snimi bez obzira dal se neko bavi muzikom profesionalno ili amaterski. Eto,to je moje zapazanje i predlog i mislim da ima smisla kad je ovaj forum u pitanju. Ako sam u necemu pogresio izvinite,ali ovo je samo moje misljenje u cilju da se forum unapredi. Takodje bih voleo da cujem i tudja misljenja po ovom pitanju jer mislim da ne razmisljam samo ja na ovu temu. Pozdrav svima.
Vex je offline  
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post:
goran07 (13.09.2010)

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije