|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Nisam znao gde da postavim ovaj predlog,pa eto,u Cekaonicu najbolje
![]() Naime,primetio sam da ima dosta demo snimaka snimljenih mobilnim telefonom i kamerom sa veselja.. I? Na sta to lici? Da kazem grubo lici na zaj***ciju... Trebalo bi zabraniti postavljanje demo snimaka snimljenih istim. Zasto? Zato sto to nije demo snimak,takvim klipovima je mesto na Youtube-u. I drugi ,bitniji razlog: Jel ovo forum gde se okupljaju muzicari ili Youtube-ri? Pa ako smo muzicari treba bar da se trudimo da drzimo do toga cime se bavimo i radimo-da bar ton lici na nesto ! Ovako slusamo raznorazne shumove,buku i tarapanu i nadziremo ko je sta gde odsvirao. A ne moze neko da mi kaze da ne moze da se snimi direktno linijski u komp ,jer svako ko dolazi na forum ima racunar i mora da ima u najgorem slucaju integrisanu zvucnu na ploci...Ja neznam sta je tesko da se ubode iz klavijature-mixera (odakle god) u komp i da se snimi bez obzira dal se neko bavi muzikom profesionalno ili amaterski. Eto,to je moje zapazanje i predlog i mislim da ima smisla kad je ovaj forum u pitanju. Ako sam u necemu pogresio izvinite,ali ovo je samo moje misljenje u cilju da se forum unapredi. Takodje bih voleo da cujem i tudja misljenja po ovom pitanju jer mislim da ne razmisljam samo ja na ovu temu. Pozdrav svima. |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | goran07 (13.09.2010) |
Favoriti |
|
|