|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Mjesto: Brcko BiH/SFRJ/Atlanta, USA
Godina: 41
Downloads: 123
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Prije jedno 8 godina, zove mene drug i kaze mi da je sredio da sviramo Bajramsko Sjelo. Dodjem ja kod njega kuci i dodje neki pjevac kao na probu... tad sam ja tek poceo svirati klavijature i nisam imao svoju (inace sam gitarista) i drug mi da svoj G1000 a on ce svirati na DX11 i na Tritonu solaze...Hajde reko akorde znam pa nece biti problem. Ta proba je zvucala ok, medjutim kaze meni pjevac na kraju probe kako je nasao bubnjara i gitaristu tako da cu ja svirat bas kontru
![]() ![]() Vjezbo sam ja tako jednu noc bass i kontru hahahah i svejedno odem na svirku... Dok smo se vozili u kombiju, kaze meni drug kako mu je hladno rukama i kako je trebo ponjet rukavice jer ako mu prsti budu hladni nece moci dobro svirati... ![]() Dosli smo mi tamo, puna sala nemoze se hodat... odsviramo dva bloka (katastrofalno) ali proslo je nekako. I tako sjedimo svi, kad moj drug ustate kaze "eto mene odma".... proslo jedno 20 minuta i trebamo da nastavimo sa svirkom, ja izadjem napolje da ga zovem, nema ni traga ni glasa od druga...a nema ni auta... zovem ga na cell, nejavalja se! Odsviramo mi jos 2 bloka i zavrsimo... U to dolazi drugar i sjeda za sto.. Reko " pa gdje ode bolan mi te trazimo?" Kaze ti on meni " ma cura me nesto zvala da dodjem po nju u disko, pa dok samo otiso tamo i odveo je kuci, jebi ga!" hehehehehehehehhehehehe ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
anegdote, dogodovštine, tezgi |
|
|