Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 14.04.2010, 00:58   #11
playlife012
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.04.2010
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
playlife012 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

nisam 100% siguran u ovo sto pisem jer jos experimentiram,ali mi se cini da je to to...znaci ako markiras samplove u sample listi i spremis ih onda se oni spremaju u user memoriju,a ne na stick...a cilj je (ako imas vise od 50 mb samplova za ubaciti) da se oni spreme na stick,a ne u user memoriju...znaci ne sejvati te samplove nego kad sve napravis samo spremiti project na stick i onda se on sprema u sample memoriju i u nju se sa sticka sve to ucitava nakon paljenja ispravi me ako grijesim jer sam jos u experimentalnoj fazi,hehe...
uppp,nisam ubacio 1.31,jos sam na 1.20...koje novitete ima 1.31?nisam jos stigao viditi...
btw,jel zna tko mozda kako se moze preimenovati ime sample filea (wave)?jer mi u klavijaturi pisu neki blabla nazivi samplova nakon ucitavanja,razliciti od onih koje sam imenovao na kompu i ubacio u import folder...
playlife012 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije