|  | 
| 
 | ||||||
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  01.04.2010, 22:58 | #22 | 
| Švaler Veteran Registrovan/a dana: 23.07.2007 Mjesto: u blizini Godina: 58 
				 Downloads: 614 Uploads: 26 Rekao HVALA: 21 

Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova

Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61 Interesi: muzika, rad na PC  |   

Drugovi moji! Kod nas u RH, priznate grupe ala Vruća linija, ( bivša Hot-line ), Noćne lutalice, Condori......imaju iza sebe nekoliko CD-ova, a sve su pobrali sa prostora bivše Yuge, prepravili, i sad su to nazovi veliki hitovi.. I ja da plaćam za njih autorska prava???????? Ne dolazi u obzir!!! Po čemu su to strašni muzičari i pjevači toliko bolji i kvalitetniji, od recimo naših kolega Milančeta, Ronaldinjosa, Nestora......da ne nabrajam više da se neko ne naljuti, i koji beru nekoliko desetaka tisuća Eura recimo za jednu Novogodišnju noć???? Hebem im sunce, dođu na koncert, otpjevaju svojih 10 i još tuđih 10 pjesama, i poberu silne pare, a mi se tu mrljavimo i brljavimo za cijenu od 10 -500 Eura, moraš znat svirat sve, i još ti pijanci i glupi gazda pušu za vrat, a sviraš nekoliko sati. I takvima da plaćam za autorska prava?? Ne želim, Radije nek me pošalju u buksu, jel novaca za kaznu nemam, a i ako odem u buksu, još ću tamo i zaraditi na farbanju radijatora.. A i ako mi neko dođe kenjat za sviranje.....u koferu je uvjek jedna noga viška od stalka za mikrofon. Pa da vidimo...... Jel ljudima je više dosta pljačke i izmišljanja gluposti. Svaka čast izuzecima, koji stvarno pridonose da se ova naša bijedna estrada održava koliko toliko na životu, ali za kojekakve šufte ne dam niti centa!!! NE DAM!!!!!!! | 
|   |   | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |