|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Pokušao sam da nađem sličnu temu i nisam uspeo, pa se unapred izvinjavam ako je već o ovome pisano.
Imam jedan problem oko editovanja style-a. Kad isečem midi fajl sa Style Works-om, po nekad se dešava (sve cešće u zadnje vreme) da udarci nisu baš kvantizovani kako treba. Sve je dobro ali takt ne počinje sa "001.01.000" nego recimo sa "001.01.012". E sad, ja to rešavam peške, svaki udarac vraćam za tih dvanaest (ili koliko je već pomereno) ili ako se baš jako iznerviram pravim peške sve od početka. Ima pesama koju su stvarno vredne truda i veoma sam ponosan što sam ih sam nakucao, ali ima i onih koje mi trebaju dva meseca i kraj. A na kraju krajeva ima toliko glupih pesama sa arazmanom "da ti dupe utrne dok ne napraviš style" da mi mi je mnogo jednostavnije raditi u Style Works-u. Šta sam ustvari hteo da pitam. Mogu li se svi udarci pomeriti komplet za recimo tih "001.01.012" da budu "001.01.000" ? Da ne moram da pomeram jedan po jedan. Nadam se da ste me razumeli, i da će neko moći da mi pomogne. Pozz... p.s. Radi se o KORG-u Pa800.
Favoriti |
|
|