|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.01.2010
Downloads: 37
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Mislim da je ova tema slicna onoj "ajmo da se zalimo"
al tamo ima svega pa bi htio da otvorim temu o nezgodama na svirci ili na putu do svirke. Pa da vidimo kakvi ste u tome. Dodato: Evo ja cu prvi! Prosle godine 09 svirali smo svadu u 6 mjesecu i kako to sve ide normalna procedura mladenac-mladenka na suho i se je bilo super odlicno medutim kad smo dosli u salu na mokro osjecala se neka cudna afera u bendu ali smo bili opusteni- svadba 300 ljudi. I sad sve je bilo uredu do torte al nakon torte sve je poslo naopako. Dogovorili smo se da sviramo set rocka i tako malo brze muzike di naravno ja puno utjecem na to. Medutim kad smo stali na pozornicu i uhvatili instrumente jos je bilo uredu, ja stavim gitaru i biram koju cu trzalicu da upotrjebim i kad ono otkopca mi se remen od gitare sa zadnje strane i uspijem ga ja uhvatit za kraj al bas kad sam ga uhvatio gitara se prevagnula i udatila onim djelom di kopcam kabel i to jos u boss GT-6 moj gitarski procesor. Probam ja gitaru dal radi ne radi kad ja pogledo kabel banana se zabila u nutra u gitaru i sve mi je potrgalo kablove od pikapa itd. I sad ja neznam sta bi pogledam procesor malo ga je izgrabala i nista pustim nju na stalak i brzo u auto po akusticnu, spustio mikrofon i udri. Nije proslo pola sata tj nismo ni odsvirali set do kraja kolega koji je bio na svadbi donese mi Fendera strata i kaze evo crni peri. Napravimo pauzu i dog se e sad cemo rock i opet mi na pozornicu i udri nismo odsvirali dvije tri pjesme malom bubnjaru pukne membrana od bas bubnja i krpali smo je do kraja svadbe i tako to nam je bila najgora svirka do sada! Promijenjeno od genijalac (27.01.2010 u 15:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
anegdote, dogodovštine, tezgi |
|
|