Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 27.01.2010, 15:33   #9
genijalac
Banovan!

Registrovan/a dana: 23.01.2010
Downloads: 37
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
genijalac befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Ajmo malo o nezgodama na svirci

Mislim da je ova tema slicna onoj "ajmo da se zalimo"
al tamo ima svega pa bi htio da otvorim temu o nezgodama na svirci ili na putu do svirke. Pa da vidimo kakvi ste u tome.
Dodato:
Evo ja cu prvi!

Prosle godine 09 svirali smo svadu u 6 mjesecu i kako to sve ide normalna procedura mladenac-mladenka na suho i se je bilo super odlicno medutim kad smo dosli u salu na mokro osjecala se neka cudna afera u bendu ali smo bili opusteni- svadba 300 ljudi.

I sad sve je bilo uredu do torte al nakon torte sve je poslo naopako.
Dogovorili smo se da sviramo set rocka i tako malo brze muzike di naravno ja puno utjecem na to. Medutim kad smo stali na pozornicu i uhvatili instrumente jos je bilo uredu, ja stavim gitaru i biram koju cu trzalicu da upotrjebim i kad ono otkopca mi se remen od gitare sa zadnje strane i uspijem ga ja uhvatit za kraj al bas kad sam ga uhvatio gitara se prevagnula i udatila onim djelom di kopcam kabel i to jos u boss GT-6 moj gitarski procesor. Probam ja gitaru dal radi ne radi kad ja pogledo kabel banana se zabila u nutra u gitaru i sve mi je potrgalo kablove od pikapa itd.
I sad ja neznam sta bi pogledam procesor malo ga je izgrabala i nista pustim nju na stalak i brzo u auto po akusticnu, spustio mikrofon i udri.
Nije proslo pola sata tj nismo ni odsvirali set do kraja kolega koji je bio na svadbi donese mi Fendera strata i kaze evo crni peri.

Napravimo pauzu i dog se e sad cemo rock i opet mi na pozornicu i udri nismo odsvirali dvije tri pjesme malom bubnjaru pukne membrana od bas bubnja i krpali smo je do kraja svadbe i tako to nam je bila najgora svirka do sada!

Promijenjeno od genijalac (27.01.2010 u 15:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
genijalac je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
anegdote, dogodovštine, tezgi

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije