Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš

Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet.

Alati tema Display Modes
Star 07.09.2009, 17:20   #8
korg18
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
korg18 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard korg18

evo vak ovecinu sviraca sam i ja sam gledo da sviraju amol pretezno i obaraju sebi transpozu kako im stima e to za mene nije svirac nit ce bit ko vec tako radi ako vecina nije skontala akorde kako ide onda ja neznam nije stvar skole nije skola bas potrebna ko ima volju on i nauci kao prvo ja to nikad ne koristim sviram odakle hocu i kakoo hocu sviram sa tri prsta jer tako sam ucio i sve sam sam znaci malo dobro naslusajte odakle to ide i onda ce vam bit lakse a vec obaranje transpoze a profesionalac to neide drugovi vecina vas to radi rijetkost da ko svira ispravno i sviraju pomocu midi fajlova ja midi fajl mrzim cut a kamoli u klavu da ubacim jok moj savjet je da se ne dirka ta transpoza ja to neznam da imam na klavi heheh odbiji to prihvati se vjezbe i sve ces skontat svi zele da jednostavno zarade pare razumijem ja ali nemores nesto sa time postic ko god vidi tesko to je moje misljenje bar neko moj objasnjenj neznam kako drugi misle i sta rade pozz
korg18 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
koristite, transpozer

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:45

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije