|
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Sedi mačka na ogradi i puši džoint. Pored nje prolazi baba i kaže:
- Pis, maco! A mačka joj odgovara: - Peace, baba!!! Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: • Hajde, spremaj se, idemo na nedelju dana na službeni put u inostranstvo… Sekretarica po povratku kući obaveštava muža: • Dragi, moram na službeni put na nedelju dana, moraćeš sam da se brineš o sebi… Muž obaveštava svoju švalerku: • Moja žena putuje na nedelju dana, provešćemo to vreme zajedno… Švalerka obaveštava svog đaka kome daje časove iz matematike: • Biću veoma zauzeta, imam puno posla i pauziraćemo nedelju dana… Đak, sav srećan, obaveštava svog dedu: • Dedice moj, biću slobodan nedelju dana i nemam časove, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje… Deda (direktor kompanije) ponovo zove svoju sekretaricu: • Plan je promenjen, moj unuk me moli da provedemo vreme zajedno. Putovaćemo drugi put… Sekretarica zove svoga muža: • Dragi, moj službeni put je odložen… Muž zove švalerku: • Nećemo moći ove nedelje, žena je odložila put… Švalerka zove đaka: • Nastave će ipak biti kao i obično. Đak zove dedu: • Dedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu da ti pravim društvo… Deda zove svoju sekretaricu: • Ipak putujemo ove nedelje! ![]()
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|