|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Postovane kolege.
Postujem i cenim svacije misljenje, ali bih samo napomenuo neke dodatne stvari: -Zar ipak to nije posebno za svakoga muzicara, u zavisnosti od vise okolnosti i faktora: Koji zanr muzike svira, kakvu tehniku ima, na primer ako je "narodnjak", mnogo ce teze odsvirati virtuozne stvari sa raznorarznim trilerima na PA1X-PRO, nego na PA1X ili PA80; Takodje ako pojedincu vise "leze" zvuci ...harmonike, na primer, i tu je pitanje sta ce odabrati? Ili ako je Dzezer? Ako je studirao klavir - zna se sta ce odabrati..../A ne treba mu koncertni klavir../ A sto se tice tehnickih karakteristika, svaki proizvodjac pokusava da doda svoj imidz svakom novom proizvodu, ali opet je stvar ukusa individualna stvar, a "koja roba" najvise figurira - svi vidimo na medijumima, plus nasa iskustva, pogotovu ako je neko promenio vise modela... Samo meni licno, najvise smeta ono "MADE IN......", a radi se o nekoj Svetskoj korporaciji...... Namerno necu da potenciram ni firme, ni modele, posto sam novi clan, cisto da se malo vise upoznamo. A sa klavijaturama radim jos od vremena kada je Farfisa bila "pojam", a zatim dolaze, posto je ovo Korgov forum - Polysix, Trident, T-Mark-2,Mono-Poly, Poly-800 itd. PS.Ponovo cu napomenuti da svojim komentarom apsolutno ne bih zeleo nekoga indirektno uvrediti. Pozdrav. __________________________________________________ ________________ Ja se stvarno izvinjavam, tek sada sam video da je ovo pitanje sa Yamahinog foruma, ali mislim da nece smetati. Samo cu iz svoje stare zbirke dodati DX-5 i DX-7......... |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
9000, ili, korg, pa1x, pomagajte, pro, yamaha |
|
|