|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#24 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
[align=justify:98d5729ba8]@yu-midi
Miki, izvini ali ja jos nemam siguran odgovor na tvoje pitanje. Ne zelim da te prevarim, niti jednog drugog clana. Odgovor ces pravi saznati kada ti od prijatelja stigne masina. Ja nemam mnogo tih SETova za PA1X ali ovo malo sto imam isprobao sam sve na PA800. Trenutno ti mogu reci da sam najdetaljnije isprobao arapski SET, od Adballah Safar za PA1X, sa semplovanim bubnjevima i ostalim semplovanim instrumentima i sve je zvucalo perfektno. Jedino mogu da vam garantujem da sve sto je pravljeno po standardu Korga je 100% uredu na ovoj masini. Sa aranzerom dobijate CD na kojem su Turkish Arabic World i Real Drum Backup i potupno su isti kao na predhodnim masinama (oni koji su svoje ritmove bazirali na ove samplove nece imati nikakvih problema). Svi koji imaju PA1X i PA1X PRO neka sacekaju da ovaj aranzer masovno izadje u prodaju pa onda neka ga detaljno isprobaju u prodavnici (RAM je vec ugradjen tako da mozete i samplove isprobati). MENI JE PA800 idealan i zaista sam veoma sretan, nikada boljeg aranzera za svoje potrebe nisam imao u rukama. Mozda se vama ne isplati prodavati PA1X/PRO i gubiti novac zbog funkcija na PA800 koje su vam potrebne ili ne (mozda je vama PA1X idealan). Nemojte samo da se zalecete jer ja vam kazao, on vam kazao. Barem danas imamo veliki izbor aranzera od Rolanda, Korga, Yamahe itd i mozete pronaci ono sto je vama potrebno. Ne kupujte samo ono sto drugi kupuju jer to ne mora znaciti da valja. Pronadjite zaista ono sto se vama svidja, nije vazno da li je stari ili novi model. Sredite koliko mozete i onda OPA svirka. Pozdrav svima i cuvajte se PS. Ne znam da li znate, izasao je novi OS 1.01 za PA800. Kome potreban neka ga skine sa www.korgpa.com [/align:98d5729ba8] |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa800 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|