Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 29.05.2017, 23:49   #25
DraganV
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
DraganV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Veliko Ti hvala Postovani Prijatelju na razumevanju i iskreno se nadam da mi nisi zamjerio na mom TONU, ali vjeruj mi - apsolutno nista nije zlonamerno.

Sada Si zaista dobro napisao i vjerujem Ti da je tako.
I naravno - veliko HVALA svim Postovanim prijateljima i kolegama na razumevanju i pomoci,

Ovo sam prihvatio kao jedan IZAZOV tipa na pr. - A sto ne bi moglo, da od "NISTA" ipak pokusamO da uradimo "NESTO!"

I Vjeruj mi, odlicno je krenulo, cak je i zazvucalo solidno, sto mi je dalo dodatnu nadu da se ipak mozda nesto moze i uraditi!

Cisto u kontekstu svega ovoga - "Prepravljao" sam svojevremeno i Korgov Microarranger, pa sam i dosta svirki izgurao samo sa njime i pevacem! I pored njegove "Malene" klavijature,

Ovde me je zakocilo to - sto u Medelijev program Pootute - nisu stavili opciju za promenu boja na aranzerskom delu, a stavili su brdo opcija za desnu ruku + Lower!

Da nije bilo toga, uopste ne bi ni trebao Cubase, ili neki slicni sequencer!

E tu me je dodatno zakocila cela stvar sa tim List Editorom i evo - jos uvek ne mogu da ga sredim da bi sve to radilo "Na jednom kliku"!

Casper je stvarno covek za sve pohvale i pozitivne primere, nesebicno djeli svoje znanje i iskustvo, ali eto - on nema klavijaturu, ja nisam radio sa Cubaseom i eto kurslusa i stanke!

Sada sam sredio sve sa List Editorom kako je Casper i objasnio (Sem onih kockica za kanale, to mi nije jasno), medjutim - sta se desava sada?!

Postavim oba bitna parametra na "0", upisem u koloni jedan broj boje sa GM tabele, oznacim MIDI kanal isto u List Editoru, ali - kada pocnem da menjam boje po kanalima - menja mi istu boju na sve kanale na kojima vrsim sredjivanje!!!

Vjerujem da cemo resiti i ovu dilemu, a Tebi se Brate jos jednom iskreno izvinjavam ako sam Te nehotice bilo sta uvredio, to bi mi bilo poslednje nesto!

Ziv i zdrav bio i Ti i svi ostali Postovani clanovi i - ipak se nadam da cemo od ovoga napraviti nesto (Bik sam u horoskopu...) i da cemo u novembru popiti krcmu za novi potencijalni Genos...

Pozdrav i svako dobro
DraganV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije