Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 14.05.2017, 01:15   #12
DraganV
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
DraganV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Trebalo bi da je dobar kabel, kao nov je, od M-Audio klavijature, a imam ih jos nekoliko, svi su ispravni!
Za drajvere ne znam, imam Win 10x64, samo plug&play, nisam video da ima neke posebne drajvere!
A i Pootute odmah u seundi se aktivira, posto je jaci laptop (i7,8GB RAM...)
Do ovde smo dosli, a sad ovo!
Ako treba da uslikam jos nesto, ako bi pomoglo...
Dodato:
Evo sta sam otkrio, kao zadnje,

Mora (Bar za sada) za svaki kanal (Instrument) posebno da se selektuje klavijatura i onda da se radi na tom kanalu/instrumentu,

Znaci - sredjujemo bubnjeve, selektirana je klavijatura i cuje se zvuk sa Cubasea na klavijaturi,

Ako se odmah prebacim da sredjujem na pr. Bas, onda pise ono sto je na slici pobledeno (Da je klavijatura vec Used) i ne cuje se nista,

Ali - kada se vratim nazad na bubnjeve, otselektujem klavijaturu, odem na Bas, sada mi daje opciju da selektujem klavijaturu i naravno - cuje se bas!

Ostaje jos da vidimo da li je izvodljivo - da se cuju svi kanali istovremeno...
Dodato:
P.S. Samo sto sam probao - CUJU SE SVI KANALI!!!

Znaci - potrebno je manevriranje sa selektiranjem klavijature na trenutno radnim kanalom, onaj koji se obradjuje...

Valjda smo tu negde pri kraju sa svim ovim "Operacijama"...

Promijenjeno od DraganV (14.05.2017 u 13:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
DraganV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije