Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 06.01.2016, 16:20   #11
dmmacak
Kao kod kuće

dmmacak's Avatar

Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
dmmacak befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Izvinjam se sto sam to uopste pomenuo, koja je klavijatura bolja na izlazu. Hteo sam da kazem samo da je Tyros 2 jako kvalitetna klavijatura i da covek nece pogresiti ako uzme.
A ovo koja je bolja ili losija ne moze se nikako dokazati. Dzaba sto imam Tyros vec 7 godina i Pa3 7 meseci. I nosim ih zajedno na svirke, uporedjujem ib non stop, i plus imam sve moguce setove za Korga koji se prodaju i koji su free i plus bar dvadesetak kolega sto pevaca sto klavijaturista sto studijskih muzicara kazu isto sto i ja. Opet je ne moguce dokazati jer su ovo ipak samo reci.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Dodato:
Eh dodak bih da bih bas voleo da nadjem neki set za Korga koji ce po mom ukusu parirati sa Tyrosom. Mislim prvenstveno na bubanj i celu ritam sekciju. Jer je Korg dosta operativniji zbog soudbooka, zbog "search" funkcije, zbog vocodera i zbog dostupnih boja za nasu muziku.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Promijenjeno od dmmacak (06.01.2016 u 16:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
dmmacak je offline  

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:25

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije