Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 11.08.2014, 23:01   #14
makl
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
makl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ma znam ja neke stvari koje ti ovdje spominjes, a ovo za pa 80 nisam znao da se kvare te stvari. Inace pa 600 mi je super, bar mi se tako cini, i da uzimam nesto skuplje, uzeo bih njega bez razmisljanja, ali ovako, posto mi budet nije velik (max 500 €), neznam ni sam sta bi i kako bi. Do te cijene sam gledao, najbolji je pa 80, ali nema ni jedan za tolko para tu kod nas, nego sve po 100-200 E vise, pa cak i 300 neki po oglasnicima kolko vidim. Neznam, razmisljam cak i pa 60 mozda uzet, dok se ne skupi za pa 600, pa onda njega uzet kroz god ili dvije. Tipke mi nisu toliko bitne, a vokoder neki ionako planiram kupit kad se skupi lova. Samo sam eto, u dilemi oko tih klavijatura, sta uzet, al vidjet cemo sta ce se ponudit, najpovoljnije i najisplativije, za radit
makl je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije