Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 08.01.2008, 16:15   #1
TOPLICA
Početnik forumacije!

TOPLICA's Avatar

Registrovan/a dana: 16.11.2007
Mjesto: Pariz
Downloads: 3075
Uploads: 32
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA 800
TOPLICA befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
TOPLICA pošalji poruku preko AIM messengera TOPLICA pošalji poruku preko MSN messengera TOPLICA pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Nikako da uspem do kraja u pa 80

Imam karticu od 8mb isformartiram je i hocu da ubacim boje od Trintona naprimer bas u wave formatu 1usnimim u wave formatu na disketu 2) ubacim disketu u pa 80 3)pretisnem program 4)mennu 5)sample 6)stavim na ROM 7) REKORD 8)IMPORT KMP (pise none) 9)LOAD SAMPLE (ovde se pojave boje bas ) 10)SELECT 11) YES (kada zavrsi sa ucitavanjem cujese bas na klavijaturi ) 12)stisnem ponovo na REKORD 13)NAME (upisem ime tog basa) 13) TO ( gde dase usnimi i pod kojim brojem ) 14) YES (i snima) E moj problem je u tome nemogu da snimim vise od 8 basa probao saam par puta i nece pise mi SOUN NOT SAVED PRESS EXIT (i nece dalje u stvari toje ista disketa koja nije usnimljena do kraja ,formartiram ponovo F.C. i ubacim druge boje ponovo ispocetka ista stvar neuspevam da usnimim celu disketu bilo istu ili neku drugu ). Kad usnimim tih osam basova pisemi informacija kartice SIZE=616k FRE=6478 k . Dali to moze da ide direkno u HD u pa 80 . Znam daje dosta pisalo o tome al mene to nece . Hvala unapred
TOPLICA je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
kraja, nikako, uspem

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije