Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 29.04.2012, 05:35   #2
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ides gore na projekat gdje inace ubacujes audio trake stereo/mono....Prva opcija,zatim izaberi Efekt kanal...Tu imas da izaberes da li da bude mono ili stereo...ti izaberes stereo...Bar ja tako radim kad je rijec o vokalima....Kad si to uradio pojavice se taj efekt kanal u mikseru u cubase kao posebna traka...Otvoris taj efekt kanal na ono e heheh ne zanm kako se to zove ali valjda znas na sta mislimZatim ubacis efekat koji zelis tu u tom prozoru s lijeve strane gdje pise insert efekt,pojacas ili smanjis koliko hoces itd..zatvoris taj kanal a i ne moras ako neces heheh.....Poslije otvaras vokal traku isto na ono "e" i tu u tom prozoru gdje ti je vokal ili sta vec jest ti je taj efekat na desnoj strani gdje pise send efekte otvoris i vidjeces FX1 npr.sve zavisi koliko si efekata tako ubacio i mozes da im dodjelis ime umjesto ovo FX1,FX2 itd znaci ako se radi o hallu ti napisi Hall isl.Radi lakseg orijentirunga....Valjda sam dobro ovo napisao mada ne znam da pisem upustva posto sam seljak za te stvariAko sam te razumio sta si htio i ako je to isto kao kod cubase 5,a mislim da bih trebalo biti isti postupak...Pozz
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije