Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 02.07.2007, 10:40   #25
cevap
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
cevap befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od tranzit
Nema nikakve mogucnosti ugraditi dodatni RAM na PA800. Ta informacija koju ti je dao prodavac je pogresna, jedino ako je on sabrao RAM i ROM onda je to sa 128MB ispravno. Ama i pored toga je PA800 interesantan jer je taj ROM poprilicno bolji od onoga u LE i PA1X zajedno. I PA1X i LE se zasnivaju na ista 32MB ROMa (Triton Chip) pa je to u sustini bespotrebno dupliranje. PA800 ima sasvim novi sound chip od 64MB u kome se nalaze dosta kvalitetniji samplovi nego u ova dva. E sad, ako ti nesto posebno trebaju terce pri svirki onda bi trebalo ostati pri sadasnjoj kombinaciji jer na PA800 to ne ide kao na LE posto mu nedostaju User Scale u smislu u kom je to inace na Tritonu dostupno mada i na njemu u svakom slucaju mozes napraviti samplovane terce.
Nisam uopste priacao o ROMu jer njega ne mozes nista da mijenjas, pricao sam o RAMu. Triton ima 64 MB, Pa1xpro ima 32MB, sve ukupno mi je to oko 96MB. Ako PA800 moze max 64mb onda mi nije nikakvo poboljsanje. Fakticki gubim na tome polju. E sad, druge stvari koje PA800 ima a ova dva nemaju su za mene toliko neznatne da me uopste ne privlaci kupovina PA800. Morat cu izgleda cekati novi sajzer od Korga.
cevap je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
301, korg, novi, pa1x

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije