Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 24.06.2010, 06:48   #29
MT775
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 49
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
MT775 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Lächeln Sb122 EV super bass

i ja bih ti preporucio konbinaciju sa sb122 ja ima mini sistem zx1 i sb122 EV i jako sam zadovoljan to tjeram sa pm 600-1 do 200 ljudi radi u svakoj situaciji bass imas i previse nisam mogao vjerovat da 12" moze da izbaci tako mocan bas i jos radim sa korg pa 800 dobar bass sempl i tuci mada zavisi od prostorije moraces da se igras sa master EQ na pm 600 i sa basovima da ides u minus ..... a sto se tice cistoce zvuka uzivo nema premca kao studijski monitori sve izlazi kristalno cisto kazem samo pm 600 ja mali i nejak za ovakve konbinacije u svakom slucaju treba jaca mixeta ako sviras kao ja jednu ili dve svadbe u godini onda nije strasno ali za kafic i svirke do 100 ljudi ne treba ti nista to je to...a sto se tice lakoce i transporta nema lakseg a jaceg sistema od EV zx-1 /sb 122 na trzistu to garantujem...a i cena je pristupacna ja sam muzicar kafanac i godinama sam svirao na jbl ali nisam se pokajao sto sam presao na EV ...pozdrav
MT775 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije