|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
slazem se
![]()
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav kolege Izvinite sto postavljam pitanje ovde ali sam mislio da ne otvaram drugu temu
![]() ![]() Ovako ima jedan svaba oce da mi proda roland x6 za jeftine pare ali nema (Sampling) i (SRX-Board) jer bi mogo ja da ga koristim set od kosmajca sto ima ovde u Dowload i kolko bi kostalo to da kupim (Sampling) i (SRX-Board) i dar je potrebno za nasu narodnu muziku Hvala svima unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
SRX board ti netreba...jel to su samo proširenja sa dodatnim zvikovima, a Samplin opcija se nadograđuje ubacivanjem novog OS-a verzije 2.10 koja je na roloandovom sajtu...tako da nema frke oko semplinga.
Sledeći član vam se zahvalio vingula za ovaj koristan post: | matejas87 (16.06.2009) |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala na odgovoru ali posto ja sviram korg vec dugo godina i nisam nikako svirao na druge klavijature i zato pitam zbog sampling posto znam kod korga nemoze se da i ne treba sampling ima dosta dobrih boja i bez sampling board i to mi je pitanje dar je tako i kod rolanda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Fantom ima puno bolje boje od korga i neces pogrijesit ako ga uzmes,nesto su mu slabije harmonike ali zato semplovi rade svoje........
![]()
![]() |
#16 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ne verujem da je koristio ni Korgove fabričke harmonike...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
@Rolandinjos Na korgu nema sta da koristis njegovo za narodnjake eto samo za tallava mozes da uradis nesto a ako oces harmonike i sta ti ja znam sve ide preko smart media card i zato pitam za rolanda posto znam da nije za nista jer sam svirao i na roland g6 x6 va-7 i nisu za nista ako ne ubacis nase farbe i da imas nesto i zato pitam dar moze bez toga da se uradi nesto posto ja sviram samo korg dosta godina a taj roland imam ga za 300€ ga nudi svaba svirao sam u sobi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
čekaj,kažeš svirao si X Fantom i G i nisi uspeo od fabričkih boja ništa da napraviš,ne mogu da verujem!? Roland fantom praktično od boja ima sve potrebno za našu muziku osim harmonika koje možeš ubaciti semplovane i možda neki buzuki i par boja...naravno pričam ti o onome što klavijatura nosi u sebi a ti svakako moraš boje pravtiti i editovati prema svojim potrebama...na gotovo nema ništa onako kako se tebi dopada...
Imaš i u download sekciji neki set pa možeš pokušati i sa njim,možda nadješ nešto što ti se dopada... |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja kolko sam primetio za roland da nista nema za nasu muziku sve zavisi mozda mislis za ROK ili sta ti ja znam tu mozes i deciji klavijature da izimas i pojacas i sviraj a za nasu nije roland i jos jednom jedino ako je ko kod korga sa kartice i da ucitavas i to je bilo moje pitanje a sad sam malo dozno i hvala na odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|