|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Predlazem svim korisnicima MSN-a da ga jedno vreme ne koriste.
Doslo je do sirenja neke vreste virusa preko mesengera,tako sto kad vam udje u komp rasiri se na sve E-mail adrese koje imate u kompu u vidu linka "myspc" u nastavku tvoja email adresa,kao neka slika i ispada da ti je poslao sagovornik. Ako otvoris link dolazi do zapucavanja MSN-a,a kasnije ti antivirus stalno prijavljuje Trojance. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
I meni se to desavalo al ja nisam otvarao link!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ja licno,ne otvaram nikad niti jedan link,dok ne provjerim da li mi je sagovornik
to zaista i poslao.Obicno,ako vam neko poznat nesto posalje,valjda vas i obavijesti o tome. Inace,sve ide DELETE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ja nazalost nisam bio toliko pametan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ja licno,ne otvaram nikad niti jedan link,dok ne provjerim da li mi je sagovornik
to zaista i poslao.Obicno,ako vam neko poznat nesto posalje,valjda vas i obavijesti o tome. Inace,sve ide DELETE. A imao sam i ja ranije takvih slucajeva,ali je prestalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Meni se desilo, i prije nego sto sam kliknuo da skine vidim da nije slika, pise jpeg, al vidim po ikoni da je program.. al slusao muziku i nerazmisljajuc stisnem save, i sacuvam i onda se sjetim da je virus...odmah me je avg upozorio, makeo ga, skenirao sam komp , nasao je trojanca kao i sklonio ga, ponovo skenirao nema nista, pa cu vidjeti jos sta ce biti s tim.... ne volim viruse
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bilo je i kod mene do skoro se pojalvljivalo ali sad ga nema tako da neotvarajte i necete imati probleme.pozz
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ja sam sad obrisao virus kao..al ne znam ako inst ponovo istu verz msngera dal ce se opet zapucavati..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
sejoroland ne salje ti ga niko nepoznat, vec koristi sve one koji su online,a registrovani su kao tvoji prijatelji i zatim dobijes poruku "foto a ???" i u nastavku www.myspc.net/ pa tvoja email adresa sa svih tih adresa.
Ja nemam problema otkako mi je MSN iskljucen. Promijenjeno od sinisa (25.11.2008 u 23:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
I meni se to,malopre,desilo.E,sad ne znam kakve su posledice tog virusa.Sta se desava?
Mada,instalirao sam novi MSN,pa cu videti kako funkcionise. Pozdrav!!!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
msn, upozorenje |
|
|