|  | 
| 
 | ||||||
| Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  21.08.2006, 18:56 | #11 | 
| Otac nacije |   

Hypersonic 2 instalirao sam ja sve radi i kao sto vidim dalje se zviždi         Kome treba neka se javi imam jos mnogo Plugin-a negdje oko 110 medjunjima i Virtual Basist. Virtual Guitarist nemam jos! Nemam ni Live styler Nemam ni One Man band       | 
|   |   | 
|  21.08.2006, 19:41 | #12 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

Bravo care!!! Nema sta, na ovom forumu su najbolji likovi!!! ja nemam Bog zna sta ali evo da kazem sta imam: LinPlug SaxLab OneManBand7.1 Brainspawn forte1.5.85. fm7 b4 PS-06 Global Edirol HQ Orcestral Groove Agent Korg Legacy i jos svasta nesto sitno. A prvi od svih plug-in-ova koji sam ikada nabavio i koji je jedini velicine kao Hypersonic2, dakle tezak oko 2giga, ako cemo se menjati stavljajuci na kantar  , jeste Steinberg The Grand 2, VST Piano. Trazeci oglase za digitalni klavir, upao sam u pricu o Virtuelnim klavirima a potom se za mene otvorio i citav svet softverske muzike. Sve cestitke na Hypersonic-u!!! | 
|   | 
|  21.08.2006, 19:46 | #13 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

Nego, ja se sad radujem kao da sam ja skinuo Hypersonic 2... Pa ne znam treba li? Mislim, to sto si ti skinuo Hypersonic 2, ima li to neke veze sa mnom?
		 | 
|   | 
|  21.08.2006, 19:53 | #14 | 
| Otac nacije |   

Ima kako nema! Treba da mi posaljes adresu da mogu da ti posaljem,posalji na PM ili Email ! Evo i Virtual Guitarist vec se skida   | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| hypersonic, ima, neko | 
| 
 | 
 |