|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.06.2007
Downloads: 354
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav
Pre svega da se izvinim ukoliko "izlupetam" neku rec koju niko ne pozna ali ja sam iz Makedonije i nadam se na razumevanje.Hvala Mozda postoi tema koja mene interesira ali ja je nisam video zato mlio bih neko da mi objasni: Dal je moguce da na PA 800 izvuces samo pojedini semple-ovi sa neki set a da taj set ne load-ujes.Znaci kad ubacis USB u synth i na taj USB nalazi se set u koji ti se dopada neki sempl (recimo cuo si kako zvuci kod nekoga i sad on ti snimi ceo set na USB) e sad kako izvuciti samo sempl koi ti se dopada.Posto oni se nalaze u RAM kad otvoris MULTISAMPLE u taj set pokaze ti RAM 1 RAM 2 ili tako nekako. Nadam se da ste me razumeli.Hvala i pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
jednostavno load-ujes neki sound iz tog seta iz kog zelis sempl izvuci(koji je koristio sempl koji zelis) i automatski ce "povuci" i ucitati i sempl uz sound..to je jedan od nacina,ima i drugih ali su komplikovaniji ,pogotovo ako se ne razumes oko klavijature najbolje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.06.2007
Downloads: 354
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
znaci zamo loadujes onaj sound koi ima kako basic oscilatore zeljeni sempl i on izvuce onako kako je postavljen taj sound .... hm...kad sam to probao prvi ni je mi izaslo tako i reko ovo nema sanse da je tako ali opet cu probat ....mozda sam nesto zeznuo...ok hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
ako je taj sempl koji ti neizlazi dobro u onom setu bio kao perfomans i mozda pomijesan sa jos nekom farbom onda moras da ucitas i tu perfomansu a prije toga da vidis koje semplove perfomansa koristi.nadam se da si razumio
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, semplove |
|
|