|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moze ali kako?koje boje da se pomesaju ??
Jako mi se svidja ko moze da mi kaze kako da uradim bio bi mu vrlo zahvalan.Ali dobro se cuje efekat phaser dodje do izdraz neznam dali ce moci i na psr 1100 tako da se izrazito cuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
|
![]()
E to je caka,mora da se vidi koje dve boje,a mozda su i dve editovane boje.
Naravno treba da stavis neku Arabic skalu uz to i na kraju snimiti u registraciju. Mozda je to i jedna boja samo duplirana,a mozda duplirana samo sto je jedna postavljena za oktavu vise i odmah drugacije zvuci. Ima tu stvarno milion kombinacija. Da ti malo pomognem mislim da se cuje neka gitara malo editovana i postavljena u mono....i njos nesto ne znam tacno sta,mozda neka Lead boja. Sto se tice efekata,to ti mozes sam da izaberes koliko da bude "izrazajan".
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (08.11.2008 u 17:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
I jas sam nesto tako nacuo...ali sta je..treba se probati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ja druze makedonski imam boje sto verovatno i ti imas..
to imaju svi na psr1100..neke standardne.. ovo sto si ti zamislio ja ne znam da napravim..ako ti znas okaci pa da imamo svi.. u drugom delu ti je onaj Funkylead,,pa posle toga onaj klavir honky tako nesto sa..onaj s divljeg zapada..ne znam mu naziv...to ti je pod 3.. pod 4 je organ neki pomesan sa gitarom clean..sve to sa efektima... inace momak bas neobicno svira..cudan stil...verovatno je iz turske zaposlen u jamahi..vidis majcu ![]() eto pa sad mesaaaaaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako uspeam da uradim postavi cu nisam sebican
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |