Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 03.07.2006, 17:01   #71
dref6
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 05.01.2006
Downloads: 118
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
dref6 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo nema nikakvih problema Nedime.

Naime Nedim je napisao sledece o Kara Setu na pitanje sta to nije dobro na tom setu.

"Nemoj me pogresno razumeti, set je strava, nisam reko da nije dobar, al nije
za mene, razumes?

"

toliko od mene
manisija
dref6 je offline  
Star 03.07.2006, 17:28   #72
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Ok ovome vise dolazi kraj, TRANZIT ti si samo jedna obicna BUDALA, ti si lud i nenormalan ako mislis da sam ja preveo MANUAL, jer sve sto sam ja napisao ne postoji NIGDE u manualu, ti si ne zdrav skroz, vidim da je ljubomora i inat kod tebe u pitanju i to sto nemas sta bolje od zivota radit, sad jesam direktan i bukvala i vredjam te jer vidim a i svi koji poznaju PA80 i MANUAL videce da si samo jedna cista BUDALA tu po forumu.

Kara ti ako si bolestan il drogiran evo ti Manislija postavio postu koju sam mu danas slao o tvome setu, a nisam ni hteo da mu dam cisto iz postovanja prema tebe sto ga prodajes a i prema coveku koji mi dao u poverenju, pitaj ga dal sam mu ga dao, nisam jer ipak nisam drogiran ko ti, imam malo vise postovanja za kolege muzicare i njihova dela, ja bi to mogao postavit na YOUSENDIT.COM i da vise nikad ne prodas set al necu jer ja nisam TI, nece se to desit nit cu ga dat nekome sto znaci po tome i ti si samo BUDALA sto si doso udarat po meni.
Hajd sad oboje dokazite da niste budale.

Sto se tice Rondzo, on je presao i tu fazi, ne znam sta je on vise.

Pozdrav
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 17:37   #73
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Mislim da bi moderatori ipak trebalo da reaguju jer ti sebi uzimas previse slobode. Ja tebe nijednom rijecju nisam u svim svojim postovima uvrijedio. Ti si samo u zadnjem svom postu to bar pet puta uradio. Nisam rekao da si preveo manual PA80 vec da si samo pokusao. Sve sto pises polako ali sigurno prelazi u otvoreno vrijedjanje ovih ljudi ovdje. To nije cilj nijednog foruma.
tranzit je offline  
Star 03.07.2006, 17:45   #74
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Nije otvoreno vredjanje drugih ljudi nego je direktno vredjanje tebi, nek me moderatori izbace, nemoj ti fin i kulturan sada, jer kad bi procitao taj post nigde ne bi nasao SKOLSKU il MANUALNU rec nego jedino ono sto sam saznao iz iskustva dok sam na tom sintu i radio. Zar si ti najpametniji ovde od 1000 ljudi kojima je to pomoglo? I na kraj kraja zar je vazno dal sam preveo il nisam? Vazno je da sam ludima pomogao i da su 100 njih mozda od toga saznali nesto i uradili. Zar nemas drugu odbranu i dokaz da dokazes da nisam u pravu? Al sad moras bit fin i kulturan jeli?
Moderatori nek me slobodno izbace al molim dajte jos dan 2 da postavim taj post o PC Setupu i onda idem, posto sam obecao. A i ne mora se izbaciva, oticu sam posle tog posta.

Pozdrav
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 17:51   #75
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kroz sve moje postove sam kako ti kazes, fin a ne samo sada jer se uvijek trudim da ne vrijedjam ljude, kao sto to nisam ni sa tobom uradio.
Nisam ni rekao da nije trebalo da pises taj post o PA80 vec da mu ne pridajes previse znacaja.
tranzit je offline  
Star 03.07.2006, 18:06   #76
cevap
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
cevap befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Nedzad
Zdravo svima :
Normalno je da je Pa1x bolji o odnosu na Pa80. Mislim da o tome ne bi trebalo biti nikakve raspravke jer sam OS (operativni system ) za Pa80 je 1,4 mb-a dok za Pa1x 4,5 mb-a sto znaci da je napucan daleko vecim mogucnostima.
Zoransasic- molim te zamoli onaj tvoj kolega sta ima pax1 da nama snimi nesta da cujemo sta je ritam style zvuk.
A i Cevap bi mogao nesto da ubaci da cujemo koji njegov stajl.
Pozdrav
Vec sam rekao da mi klavijatura nije sredjena. Kao prvo nemam mnogo tezgi, jebesh ga, prokleta zemlja, nema nasheg naroda a i generalno Danska je najgora shto se tiche nashe muzike. Ne zivim od muzike, radim sasvim drugachiji posao tako da i nemam vremena da sviram neshto kuci i sredjujem puno. Mogu reci da mi je dosad najbolji set koji sam nashao bio onaj Diesel set za Pa80. Najljepshe harmonike za korg PA seriju (a da nisu semplovane). Osim toga konvertovao sam i dodavao dosta iz drugih setova, tako da sve u svemu, nije neki set da se pohvalim ali se s njime moze fino raditi. Pa1xPro koristim iskljuchivo za ritmova a soliram na V50 i sviram baskontru kad me zovu na DX21. Nemam nikakvih snimaka, jer ne patim od toga da snimam sebe neshto bash, a i ne vjezbam neshto puno, polijen sam te stoga i ne zelim da se eksponiram previshe oko toga. Imam strashno dobro uho, i da ima vishe tezge naravno da bih vishe i svirao i bio bolji, ovako samo to odrzavam, jebesh ga, da se ne zaboravi. Ne bojim se ni skim otici svirati baskontru, u bilo koje doba dana ili noci, ali za svirke gdje bih trebao vuci forshpile, jebesh ga, nemam ja kada skidat sve sto se radi i snima, a mjesechno se snimi barem 20 albuma, koji ce mi kurac kad nemam to gdje i kome da sviram u ovoj jebenoj zemlji.
cevap je offline  
Star 03.07.2006, 18:17   #77
cevap
Vredan član društva

Standard

Citat:
Originalno postovano od Nedim
Tranzit, ja se ipak zahvaljujem na komentaru. Vidim pametan si i puno znas, mogao bi mnogo toga da naucim od tebe, al prvo da naucis tvoj MATERNI JEZIK kojeg ja bolje poznajem i nije mi MATERNI a kao drugo molio bih te da mi objasnis sta je KOMERCIJALNI MIDI FILE i sta je NEKOMERCIJALNI MIDI FILE, posto kazes moji su NEKOMERCIJALNI pa zeleo bih da znam kojem svetu pripadam.
Sto se tice MIXANJA, SVIRANJA i COMPUTERE slab sam za to, ne znam ja toga, to je za pametne glave i ljudi koji ZIVE od toga, meni samo daj KOPAC... .
Sa time DA NAUCIS SVOJ JEZIK BOLJE mislio sam da ides da procitas sta sam davno napisao pre no sto sam postavio to na SHARE, dal je u pitanju neka kvalitetna svirka i kvalitetan mix il nesto trece a isto i to STO MIX NE VALJA I TRAKE POMESANE posto vidim da ne znas svoj jezik da ti pomognem:
To nije snimljeno i EDITOVANO, to je svirano na 11 sintova pored mene gde nekad ne znam glavu gde da okrenem, ne znam na koga je ritam gde solo gde da boju menjam gde sviram gde menjam harmoniju, snimljeno je u toku ne vise od 12 minuta preko ROSETTE800 koja kosta 30004 i momentalno je jedna i mozda i NAJBOLJA AD/DA koji postoji (ti kazes da to ne valja i nije CISTO, sto posto se javljas iz neku ludnicu) i nije tu bilo nikakih editovanja il mixiranja. To sto se cuju neke male TERCE il 2 TRAKE to dolazi iz MOG ISKUSTVA i MOJE HIGH END opreme a ne dolazi iz SNIMANJA 14 puta u CUBASU. Sa ovim ti samo objasnjavam da bolje skonta svoj jezik a isto i bolje skontas sta se desava u RECORDING SVETU i ljudima koji zive od TOGA.
Ako ima sta nejasno, slobodno, pitaj a isto ocekujem i dalje jos komentare tvoje, pa i najgore, onda sam najsretniji.
To sto se tice BALKANSKE RECI naravno stojim i za toga i nema potrebe za nikakog izvinjavanja za to, jedino ako si ti LUD pa ne vidis SVET oko sebe. Toliko za tebe i budi pozdravljen.
Nego Rasime buraz, imal te ziva, deder brani me, napali ovi alo, de molim te reci da sam bar malo DOBAR ne puno i najbolji al samo malo de me komplimentisi...dises li imalo alo?

Za OSTALE:
Ovezi onog posta PC i SINT LIVE NASTUP jos radim na to i izvinite i budite strpljivi.
Il da prestanem? Vidim da ne znam nista...

Pozdrav

Radim Nedime druze i to mnogo.
Sto se tiche tvoga rada, nemam ja shta da pricham, znash ti sta radish i shta tebi treba, ponekad znash da lupish neshto, ja razumijem i da pishesh na jeziku koji ti nije maternji, te i tu nekada ima malo nerazumijavanja. Takodje prihvatio sam te i kao osobu koja voli da se hvali, i to meni toliko ne smeta. 100 ljudi 100 cudi, to shto se ti volish hvaliti, ne znachi da si ti losh covjek, ja sam to prihvatio. A kad to i radish, pa vjerujem i da imash razloga za to. Hocesh pomoci svakome ko pita i trazi pomoc, sto je meni najvaznije i shto govori o mnogo o tebi kao covjeku.E sad, nekad to zna biiti i malo grublje, nekad se i mimoidjemo, ali mozda bi ti malo taktike vishe odgovaralo, i da malo promislish prije nego sto neshto odmah na prvu vratish. Ali......ja ti ne zamjeram nishta. imash ti vishe pametnih nego blentavih rijechi .

Budi mi pozdravljen i nemoj nigdje da idesh odavde. Ako ima nekakvih nesporazuma, rijeshit cemo, pa ljudi smo jebem li ga!
cevap je offline  
Star 03.07.2006, 18:20   #78
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Standard

Kara:
Nisam Manisliju razumeo, on trazio samo demo snimke sa tog seta koje nemam a ja sam mislio da on trazi sami SET. Resio sam to snjime i uputio ga gde da nadje. SET nije dobio a niti cu ga dat nekome.

Pozdrav
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 18:22   #79
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Standard

Rasime de bolan svrati na MSN akosi jos tu il daj mi tvoju MAIL adresu da i ja nesto tebe pitam, dosta odgovaram...
BasariStudios je offline  
Star 03.07.2006, 18:38   #80
cevap
Vredan član društva

Standard

MSN ne koristim vec ima 10 mjeseci, chisto iz razloga sto ljudima ne mogu objasniti da ja nemam vremena kad se logiram i kad mi iskochi 5 prozora odjednom da potroshim 3 sata samo na prichu i pitanja kako si shta radish, svira li se shta, evo ti ovaj stil evo ti onaj set, i na kraju je to skoro sve jedno te isto. Iz tog razloga, da ne bude da ignorishem nekog a nekog ne, odluchio sam da uopshte ne koristim MSN, sve kontakte mozemo obaviti preko maila. Na masn-u imam najmanje 200 ljudi, pa ti sad pokushaj shvatiti ovo sto sam ti pisao.

Radim puno, nemam vremena da sredim klavijature ili da vjezbam, te stoga ne vidim za shodno da gubim svaki bozji dan 3 debela sata na msn-u. Nemam toliko vremena na raspolaganju nazalost. Imao sam dok nisam dobio posao, sada je drugachije. Neko ce shvatiti, neko ne, ali ja drugachije ne mogu.

Evo mail, bujrum pishi, ovaj chitam svaki dan:

ciganija@gmail.com
cevap je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Oznake
ljudi, nemojte, ovim, pa1x, varat, zajebancijama

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije