|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.01.2006
Downloads: 118
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo nema nikakvih problema Nedime.
Naime Nedim je napisao sledece o Kara Setu na pitanje sta to nije dobro na tom setu. "Nemoj me pogresno razumeti, set je strava, nisam reko da nije dobar, al nije za mene, razumes? " toliko od mene manisija |
![]() |
![]() |
#72 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ok ovome vise dolazi kraj, TRANZIT ti si samo jedna obicna BUDALA, ti si lud i nenormalan ako mislis da sam ja preveo MANUAL, jer sve sto sam ja napisao ne postoji NIGDE u manualu, ti si ne zdrav skroz, vidim da je ljubomora i inat kod tebe u pitanju i to sto nemas sta bolje od zivota radit, sad jesam direktan i bukvala i vredjam te jer vidim a i svi koji poznaju PA80 i MANUAL videce da si samo jedna cista BUDALA tu po forumu.
Kara ti ako si bolestan il drogiran evo ti Manislija postavio postu koju sam mu danas slao o tvome setu, a nisam ni hteo da mu dam cisto iz postovanja prema tebe sto ga prodajes a i prema coveku koji mi dao u poverenju, pitaj ga dal sam mu ga dao, nisam jer ipak nisam drogiran ko ti, imam malo vise postovanja za kolege muzicare i njihova dela, ja bi to mogao postavit na YOUSENDIT.COM i da vise nikad ne prodas set al necu jer ja nisam TI, nece se to desit nit cu ga dat nekome sto znaci po tome i ti si samo BUDALA sto si doso udarat po meni. Hajd sad oboje dokazite da niste budale. Sto se tice Rondzo, on je presao i tu fazi, ne znam sta je on vise. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#73 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Mislim da bi moderatori ipak trebalo da reaguju jer ti sebi uzimas previse slobode. Ja tebe nijednom rijecju nisam u svim svojim postovima uvrijedio. Ti si samo u zadnjem svom postu to bar pet puta uradio. Nisam rekao da si preveo manual PA80 vec da si samo pokusao. Sve sto pises polako ali sigurno prelazi u otvoreno vrijedjanje ovih ljudi ovdje. To nije cilj nijednog foruma.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nije otvoreno vredjanje drugih ljudi nego je direktno vredjanje tebi, nek me moderatori izbace, nemoj ti fin i kulturan sada, jer kad bi procitao taj post nigde ne bi nasao SKOLSKU il MANUALNU rec nego jedino ono sto sam saznao iz iskustva dok sam na tom sintu i radio. Zar si ti najpametniji ovde od 1000 ljudi kojima je to pomoglo? I na kraj kraja zar je vazno dal sam preveo il nisam? Vazno je da sam ludima pomogao i da su 100 njih mozda od toga saznali nesto i uradili. Zar nemas drugu odbranu i dokaz da dokazes da nisam u pravu? Al sad moras bit fin i kulturan jeli?
Moderatori nek me slobodno izbace al molim dajte jos dan 2 da postavim taj post o PC Setupu i onda idem, posto sam obecao. A i ne mora se izbaciva, oticu sam posle tog posta. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#75 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Kroz sve moje postove sam kako ti kazes, fin a ne samo sada jer se uvijek trudim da ne vrijedjam ljude, kao sto to nisam ni sa tobom uradio.
Nisam ni rekao da nije trebalo da pises taj post o PA80 vec da mu ne pridajes previse znacaja. |
![]() |
![]() |
#76 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#77 | |
Vredan član društva
![]() |
![]() Citat:
Radim Nedime druze i to mnogo. Sto se tiche tvoga rada, nemam ja shta da pricham, znash ti sta radish i shta tebi treba, ponekad znash da lupish neshto, ja razumijem i da pishesh na jeziku koji ti nije maternji, te i tu nekada ima malo nerazumijavanja. Takodje prihvatio sam te i kao osobu koja voli da se hvali, i to meni toliko ne smeta. 100 ljudi 100 cudi, to shto se ti volish hvaliti, ne znachi da si ti losh covjek, ja sam to prihvatio. A kad to i radish, pa vjerujem i da imash razloga za to. Hocesh pomoci svakome ko pita i trazi pomoc, sto je meni najvaznije i shto govori o mnogo o tebi kao covjeku.E sad, nekad to zna biiti i malo grublje, nekad se i mimoidjemo, ali mozda bi ti malo taktike vishe odgovaralo, i da malo promislish prije nego sto neshto odmah na prvu vratish. Ali......ja ti ne zamjeram nishta. imash ti vishe pametnih nego blentavih rijechi ![]() Budi mi pozdravljen i nemoj nigdje da idesh odavde. Ako ima nekakvih nesporazuma, rijeshit cemo, pa ljudi smo jebem li ga! |
|
![]() |
![]() |
#78 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Kara:
Nisam Manisliju razumeo, on trazio samo demo snimke sa tog seta koje nemam a ja sam mislio da on trazi sami SET. Resio sam to snjime i uputio ga gde da nadje. SET nije dobio a niti cu ga dat nekome. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#79 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Rasime de bolan svrati na MSN akosi jos tu il daj mi tvoju MAIL adresu da i ja nesto tebe pitam, dosta odgovaram...
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
MSN ne koristim vec ima 10 mjeseci, chisto iz razloga sto ljudima ne mogu objasniti da ja nemam vremena kad se logiram i kad mi iskochi 5 prozora odjednom da potroshim 3 sata samo na prichu i pitanja kako si shta radish, svira li se shta, evo ti ovaj stil evo ti onaj set, i na kraju je to skoro sve jedno te isto. Iz tog razloga, da ne bude da ignorishem nekog a nekog ne, odluchio sam da uopshte ne koristim MSN, sve kontakte mozemo obaviti preko maila. Na masn-u imam najmanje 200 ljudi, pa ti sad pokushaj shvatiti ovo sto sam ti pisao.
Radim puno, nemam vremena da sredim klavijature ili da vjezbam, te stoga ne vidim za shodno da gubim svaki bozji dan 3 debela sata na msn-u. Nemam toliko vremena na raspolaganju nazalost. Imao sam dok nisam dobio posao, sada je drugachije. Neko ce shvatiti, neko ne, ali ja drugachije ne mogu. Evo mail, bujrum pishi, ovaj chitam svaki dan: ciganija@gmail.com |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ljudi, nemojte, ovim, pa1x, varat, zajebancijama |
|
|