|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.01.2005
Downloads: 1372
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Evo javljam se i ja!
Mogu šta god treba ako treba - od programiranja do održavanja ! korguser2005@net.hr
![]() |
#12 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Poznajem computere vrlo dobro i predobro, radim iskljucivo na APPLE computere...ako sta treba tu sam, javite.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Godfather
|
![]()
Dobro, ljudi...
![]() Vi koji ste spremni da pomognete, odaberite deo sajta na kome bi ste pomagali.. ![]() Forum Download ...
![]() |
#14 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako se to odnosi samo na DOWNLOAD onda nema potrebe za mene, ako je cisto tehnicki odrzavanje sajta onda moglo bi gde bilo a ako je poznavanje PROFESIJA i OPREMU sa cime se taj dio SAJTA bavi onda moze:
Korg, Roland, Yamaha, Sve STUDISKI: Recording, Software, Hardware, Mixing i osatlo. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Mjesto: Zepce
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: KORG i web design
![]() |
![]()
Rado cu vam pomoci, ali samo u nuznim situacijama kad nastanu problemi, slobodno mi se obratite. Sto se tice redovnog odrzavanja tu sam tanak s vremenom, jer odrzavam na desetine stranica. Mozete se uvjeriti u to u mojoj referentnoj listi na slijedecem linku: www.dacappo.zepcaci.net
Sve u svemu, draga ste mi stranica i uvijek vam stojim na raspolaganju, onoliko koliko mi vrijeme dozvoli. Veliki pozdrav i glas podrske za neumorni Yu-Midi Team!
![]() |
#16 |
Godfather
|
![]()
@Nedim
Tiche se samog moderiranja sajta. Znachi, svakodnevna odrzavanja, pomoc ljudima kad je zatraze, redovno propushtanje fajlova na downloadu, moderiranje foruma, i sl. Najbitnije je poznavanje muzichke opreme i primene rachunara u muzici. Ono shto zanima ljude na forumu. Shto se rada na sajtu tiche nema potrebe za nekim velikim znanjem. Sve shto je potrebno mogu da objasnim ja, ili Miodrag. @DaCappo Nije nam potreban niko za velike probleme. Miodrag i ja to odradimo sami... Najveci deo, ustvari, on odradi sam, poshto sam ja uglavnom u nekoj frci. Fax, posao... Ja uglavnom moderiram forum, i sredjujem ako nastane neka pometnja u kodu, pa mora malo vishe da se programira. Ali ipak nam je drago da ima ljudi spremnih da pomognu... ![]()
![]() |
#17 |
Drugar foruma
|
![]()
svaka cast .............nemogu da vjerujem........ Vi ljudi stvarno ovo radite od srca..............tako bi volio da se i ja mogu prikljuciti timu jer volim pomoci..........ali sam pocetnik u svemu ovome pa mi preostaje samo da se divim Vama koji tako dobrodusno pomazete i da ucim od Vas.................................Skidam kapu ekipi a i ostalima clanovima ove predivne stranice
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
upoooomoooooocccc |
|
|