|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Kao kod kuće
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Drugar foruma
|
![]()
ja kako znam 500 glava (EUR) po svirci
Triton je moja droga! Promijenjeno od Edis85 (06.09.2008 u 22:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Licno sam procitao intervju,a bilo je i na TV mislim i Mile Kitic je izjavio da njegov klavijaturista Sedo(Sedad) ima mjesecna primanja(platu-tako pise) u
iznosu od 5000 eura(da-pet hiljada eura). Ovo zvuci i jeste zaista velika cifra,ali to je samo jedan mali procenat od ukupne mjesecne zarade poznatog pjevaca,ciji honorari su zaista enormni, a uz to i redovno i cesto nastupa. Da li su honorari realni-e to je briga menadzera i vlasnika objekata.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Vredan član društva
|
![]()
i ja sam gledao draganu u cazinu takodje midi fajlovi bas smjesno zvuce tanko ko na igranci a 5-6 hiljada ljudi a i to u akvi vjeruj da nisu ni htjeli da skidaju za redovnu dnevnicu.usput cjenim draganin glas ali takodje nikad sam ne bih posegnuo da joj skinem neku pjesmu ako nije bas hit da te narod gnjavi svaku vece znas li onu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.11.2007
Downloads: 872
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hmm malo mi zacudo ovaj komentar o draganinom koncertu posto sam bio u aqui i mislim da nebi bilo smisla da dodje tamo neki muzicar koji nebi zavrsio posao..
Nevjerujem ovo sto je napisao Blatusan evo snjimak sa koncerta mislim da ovo nije na suho odpjevano jedino ako sam gluv ili slabo cujem ![]() Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eto vam demanta dragi moji muzicari. Iako sam ja i rekao Blatusanu da postavi vijest. Spasi me samoce je pjesma koju Dragana najcesce pjeva kao drugu pjesmu poslije bicu njegova, nakon toga evo cuo sam ide pitaju me u mom kraju. Kako sam cuo normalno je odsvirano i hvala tu Mirso mnogo na ovom videu
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Sigurno je njih to pisanje u novinama toliko pogodilo da su kolektivno svi batalili muziku...
Daj ljudi pustite tu žutu štampu, čovjek kada bi mjesec dana redovno čitao te gluposti završio bi u "Jagomiru" ili u boljem slučaju u "Lazi Lazareviću"...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Početnik forumacije!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Odomaćeni član
|
![]()
Haha..i da znas da je tako...
Taj Sedo uzima sica..dok Mile ne zna sta da radi od para. A to sto radi na platu...cisto sumnjam da mu je 5.000e...(mozda decembar sa nove Godine i ostale praznike)... Mile moze da izjavi i da mu daje 2.000e opet ce Sedo da cuti,mora da cuti. Siroti Sedo...ni njemu nije lako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Odomaćeni član
|
![]()
Cika Mile uzmi mene ja cu da ti sviram za platu 4.000 mesecno (N.Godina gratis!!!)
![]() ![]() ![]() Ma idi bre... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dragana, koncert, mirkovic, uspijesan |
|
|