|
|
|
||||||
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
Vidi,vidi koliko smo posteni
Kako bih ja uradio oslao bih nekoga da vidi dal ima kamere, kao sto se ovde pominje. Ako nema!..hihihihhiii..ode kljava na dobosh .A torbu bih vratio, pa i ja da budem posten ![]() To bih uradio samo pod jednim uslovom tj. dva: ono prvo, i da prodavca ne poznajem, znaci da sam iz drugog grada... Mani zajebanciju, vrati to i Bog cete pogledati i zahvaliti se! Mada, posle jedne kradje koju su meni i mom kolegi uradili (T3, Pa60 nov, President 2, daljinski za harmoniku, pa cak i fotrole za klav.) ostavili mi samo I30 za leba-hvala im, toliko sam kivan na takve stvari, da prosto mi ne bi palo na pamet da budem neposten
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
eee prijatelji moji,lijepo da se svi slazemo sa jednom cinjenicom da treba biti i ostati posten a evo vidi se da nismo šaneri i ako sam ja snimio jednu pjesmu pod nazivom "šana majka" dakle ja sam odmah klavijaturu vratio u trgovinu i dobio sam za nagradu 5% popusta za naslednju kupovinu bilo cega.i eto tako smo polozili test postenja na nasem sajtu.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Stvarno kod kuće
|
A jesil bar torbu zadržio...Nju si platio
;D...Ajd javi se na MSN da se ispričamo ko ljudi,nešot me mobitel zeza već 2 dana...MOram da palim P1i nema druge...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Odomaćeni član
|
Uh al su velikodusni. Pa vratio si im 800-900 e a oni ti daju 5 posto popusta. Pa koliko je 5 posto od naprimer 2000e...A ti im vratio 900e, koje su mogli da izgube. Pa nisu fer stvarno.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Odomaćeni član
|
Dobro si uradio.
|