|  | 
| 
 | ||||||
| Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  14.02.2008, 23:13 | #1 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 14.07.2007 Mjesto: Holandije Godina: 35 
				 Downloads: 3183 Uploads: 1 Rekao HVALA: 1 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

Instrumenti: KORG PA-800 Interesi: Volim sve sto me zanima :)  |  DX11 Yamaha kontra 

Dali zna neko kako mogu onu pravu kontru da napravim na dx11 kao kod v50 sto se cuje, imam jednu na dx11 zove se FOLKGTR 2 ali nije bass nesta..... koju boju bi trebao da izbiram pa da ga nastelujem?? nemam midi kabal za pc jbga... Promijenjeno od Vaxter (15.02.2008 u 03:46 sati) Razlog: Promenjen naslov, premeshteno u Boje i semplove | 
|   |   | 
|  15.02.2008, 00:32 | #2 | 
| Stvarno kod kuće |   

Taj bass i većina kontri "dvojkaških" se vuče iz Originalne interne boje PLUCK BASS...Dakle nijansa zvuka se postiže sa štelanjem parametara i algoritma...Pozdrav!

__________________ Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... | 
|   |   | 
|  15.02.2008, 04:01 | #3 | 
| Vredan član društva |   

pa nije bas plug bass sto se koristi na v50 ipak je boja e piano od te boje se pravi ta cuvena kontra sto i dalibor gorila koiste.
		 | 
|   |   | 
|  15.02.2008, 14:08 | #4 | 
| Stvarno kod kuće |   

Vidi...Imaš mali milion kombinacija...Prijatelja je zanimalo za DX-11...Doduše mogu se i iz gitara vući mnoge nijanse i dobijati jake kontre...Algoritmi prave čuda,dakle Od jednog internog zvuka možeš da sastavim 3 različite boje a da svaka zvuči do jaja...A ako ko ima ORIGINAL napravljenu tu boju,nek je prenese sa sintha u PC,zazipa i stavi na Download i stvar rješena...Pozdrav!

__________________ Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... | 
|   |   | 
|  15.02.2008, 14:53 | #5 | 

Instrumenti: KORG PA-800 Interesi: Volim sve sto me zanima :)  |   

Ja nemam midi kabal za PC, Ovako bi mogo da prebacim odma bojce pozzdrav Promijenjeno od Vaxter (15.02.2008 u 18:49 sati) Razlog: Izbrisan citat. Ne citiraj bez potrebe! | 
|   |   | 
|  15.02.2008, 15:55 | #6 | 
| Vredan član društva |   

E vako kontra ti se ne pravi od fabrickih boja, vec ko ima moze ti napisati u txt doc. i da ti upises parametre ili da prebacis sa druge dx11. Ja imam 5 raznih kontri ako budem imao vremena poslacu ti.
		 | 
|   |   | 
|  16.02.2008, 08:46 | #7 | 
| Stvarno kod kuće |   

KRCMARY---Kontra se ne pravi od fabričkih boja...Nego kako se pravi?Jel se u DX-seriji loada možda multisempl?SVE boje koje se koriste u DX ili V-seriji su pravljene od FABRIČKIH zvukova...I WOW,i BRASS,i razne GAJDE,KONTRE,PATOSI,LEADOV-i,itd...Odakle inače da se povuču zvukovi nego iz internih banki?Daj molim te prije nego što šta izjaviš razmisli logično...Imam dx i v-seriju već dugo godina i znam ih u dušu...Al nema veze,samo da te popravim...Pozdrav i bez zamjere...

|   |   | 
|  07.04.2008, 18:33 | #8 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 19.12.2007 
				 Downloads: 103 Uploads: 0 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|   

Tacno je da su sve pravljene boje i kontre u stvari fabricki zvukovi sa "harda"
		 | 
|   |   | 
|  14.04.2008, 01:57 | #9 | |
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 16.01.2008 
				 Downloads: 1962 Uploads: 32 Rekao HVALA: 21 

Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova

|   Citat: 
 nije krcmar na to mislio, nije bitno koju boju izaberes, mozes ti odabrati wow boju i odaberes da je editujes, i citas iz druge dx11 sta je gdje upisano da bi dobio gajde recimo, ili bilo koju drugu boju, i podesis sve kao u drugoj klavjeturi, i boja ce ti ista biti 100%, znaci nemoras imat nikakvu boju, ni fabricku ni nista, a mozes napraviti sta god zelis. | |
|   |   | 
|  21.04.2008, 16:32 | #10 | 

Instrumenti: KORG PA-800 Interesi: Volim sve sto me zanima :)  |   

Dali mi neko moze da mi napraviti u text document, kako da napravim dobru odlicnu SUPERRR kontru??... Pozz | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| dx11, kontra, yamaha | 
| 
 | 
 |