|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Downloads: 1265
Uploads: 15
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Da li bih mogao na mixeti Dynacord PowerMate 3 da koristim nekako aux sends izlaze za snimanje,
posto imaju podesavanja po kanalima, ili da koristim izlaze za monitore u istu svrhu? Sta bi mi trebalo i kako da povezem da bi mogao da snimam na snimac sa ovih izlaza, posto imaju stelovanja po kanalima tako da bih mogao da podesim jacinu svakog kanala...? ![]() Promijenjeno od neutral (22.01.2013 u 01:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2013
Mjesto: nemacka
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: klavijature
![]() |
![]()
Nemam tu mixetu, ali moje misljenje je da koristis neki main out ili mono out, najbolje tape out ako ima.
ako ides preko aux ili slicno, nece biti odnos kompletnih instrumenata isti. neki ce da bude slabi neki jaci, i ako je potencjometar na svakom ulazu isto namesten. zato sto ulazni gainovi su razliciti :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Koristio sam REC SEND za snimanje, ali ne mogu da dobijem jacinu instrumenata za snimanje, a da ne pokvarim taj odnos koji se salje na zvucnike. Pa sam mislio da probam preko izlaza za monitor, ili aux... jer imaju podesavanja jacine posebno po kanalu. Da posaljem sa izlaza za monitor na neko pojacalo, pa sa njega da idem na snimac. Nije moja mixeta i nemam je kod sebe, tako da ne mogu da isprobam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Mozes i sa monitora i sa Auxa, kako god ti se vise dopada. Pazi samo da podesis standard nivoa signala kako treba (+4 ili -10dB).
Promijenjeno od tranzit (26.01.2013 u 23:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ideja mi je ok .
Ne znam sta ce ti pojacalo. Signal iz monitora saljes u komp i to je to. Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Necu iz monitora, nego iz izlaza za monitor sa mixete... tada mi treba pojacalo?
Promijenjeno od neutral (27.01.2013 u 00:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
kako ja znam ima PM3 audiointeface samo se prikjuci komp pa mozes preko njega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Ma znam tako sam i snimao, ali hocu da kontrolisem jacinu posebno za snimanje po kanalima, a to mogu na izlaze za aux ili izlaze za monitore, jer imaju stelovanja po kanalima. Mogao bih posebno da nastelujem jacinu koju cu da saljem za snimanje na izlaze za monitore, a da ne kvarim stelovanje koje ide na zvucnike... o tome se radi. Samo sad ne znam dal mi treba pojacalo, ili ne?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
ja i dalje ne kontam sta tu moze radit pojacalo,ima li ikakvu svrhu osim da moze spalit ulaze koji bi to snimali tako pojacano
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|