|  | 
|  20.09.2012, 09:53 | #31 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 26.09.2008 Mjesto: Novi Sad Godina: 46 
				 Downloads: 41 Uploads: 0 Rekao HVALA: 31 

Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova

Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2 Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)  |   

Ne znam za vas ali ja kad sedim i sviram smorim se....dosadi mi svirka posle pola sata....samo gledam kolko je vremena prošlo i kad će kraj....ovako kad se stoji opet je dosta dinamičnije.....za leđa je tranzit u pravu ali kad se setim harmonikaškog prašinarenja od ujutru pa do sutra ujutru...stojanje pred klavijaturom je mala maca za to....    | 
|   |   | 
|  20.09.2012, 10:12 | #32 | 
| Stvarno kod kuće |   

biće vam niski za tu visinu sto posto...a apex je preskup,ma uzmi spider pro i ćao

__________________ | 
|   |   | 
|  20.09.2012, 14:09 | #33 | 
| Moderator |   

Hvala vam puno drugari, jos malo kinte da se usteka i da se uzme ponovo spyder pro sa torbom i pecaljkom.   Ukoliko neko prodaje javite mi.   | 
|   |   | 
|  20.09.2012, 16:57 | #34 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 19.12.2007 
				 Downloads: 57 Uploads: 0 Rekao HVALA: 19 

Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova

|   

Evo savjet i od mene ako si se već odlučio za Spyder, ne uzimaj originalnu torbu jer je očajnog kvaliteta! Za taj novac se može sašiti mnogo kvalitetnija!

__________________ Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? | 
|   |   | 
|  20.09.2012, 17:00 | #35 | 
| Moderator |   

Hvala Burli, to ce mi mnogo znaciti. Nista me nije iznerviralo na svirci nego kad sam pakovao opremu i pokvario rajferslus (ili kako se to pise   ) na torbi od klavijature. Ne moze da se zameni jer je veliki pa sam morao novu da uzimam. | 
|   |   | 
|  21.09.2012, 01:09 | #36 | 
| Stvarno kod kuće |   

ja imam orginalnu torbu samo za spyder i onako mi je bzv,ali jedino što će možda i skuplje da te izađe da naručiš da ti se sašije ,ja sam sašio za pm600-2 npr 45eura je koštalo ,ali kida kako je urađeno ,rajfešlus ne možeš pokidati mekano sve u fulu,i uz pa3 sam dobio neku torbu nije loša...ali sve one torbe fabričke u mitrosu,megamusicu to je sve krš...

__________________ | 
|   |   | 
|  21.09.2012, 08:43 | #37 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 26.09.2008 Mjesto: Novi Sad Godina: 46 
				 Downloads: 41 Uploads: 0 Rekao HVALA: 31 

Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova

Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2 Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)  |   

Kad smo već kod stalaka....moj favorit a i ja ga koristim  http://www.roland.com/products/en/V-Stand/ Lakši je dosta od spajdera....skoro duplo kraći kad se spakuje.... mana mu je što je u osnovnoj varijanti skuplji od spidera i mora da se dokupi dodatak za gornju klavijaturu pa na njega dodatak za mic ili lap top.....al najveća mana, po meni, što je nedavno prestao da se proizvodi.... | 
|   |   | 
|  02.10.2012, 20:17 | #38 | 
| Moderator |   

Hvala kolege, uzeo sam Spyder Pro.    | 
|   |   | 
|  09.11.2012, 10:46 | #39 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 02.11.2008 Mjesto: Kruševac 
				 Downloads: 738 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova

Instrumenti: TYROS 3, TRITON EXTREME  |   

Spyder pro je proveren stalak. Samo treba obratiti paznju na nosivost, nozice su prilicno krte.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |