| 

| 

| 
||||||
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Alati tema | Display Modes | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Banovan! 

Registrovan/a dana: 31.08.2008 

Downloads: 15 
Uploads: 0  
	Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova

![]()  | 

cao. 

zanima me kako vam radi youtube. konkretno kada pustim neki video, kruzic pri loadingu se vrti oko 5 do 10 sekundi. i tek onda krene. promenio sam provajdera pre oko mesec dana i od tada je nekako i pocelo. ne znam da li je do toga, jer sam sad na Telekomu, na kom sam bio i do pre 2 god, i nije bilo problema. nije do browsera jer na svakom tako radi. ostale strane rade normalno, download je normalan, upload takodje. dakle samo youtube. skidao sam i novi flashplayer, i opet isto. da li za svaki slucaj imate da mi preporucite neki free program za ciscenje malwarea, ili nesto slicno. ako neko zna resenje neka javi. hvala vam puno.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Super-Moderator 

Registrovan/a dana: 15.04.2008 
				Mjesto: Zagreb 

Downloads: 344 
Uploads: 22  
	Rekao HVALA: 52 

Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova

Instrumenti: Genos2 

![]()  | 

Moguće je da je do Flash playera. Ponekad pomaže samo njegova deinstalacija i ponovna instalacija. To možeš napraviti tako da odeš na Adobeovu stranicu i skineš uninstaler za Flash. Googlaj pojam "Uninstall Flash Player" i odaberi prvi link koji te vodi na Adobeouvu stranicu. Slijedi upute i nakon toga napravi frišku instalaciju Flash Player-a. 

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Vredan član društva 

Registrovan/a dana: 13.11.2010 

Downloads: 16293 
Uploads: 3  
	Rekao HVALA: 5 

Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova

![]()  | 

a mozda nesto rade i sa youtuba pa tako zeza,i kod mene se zna desiti,ali s vremenom dodje na svoje...

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Satriani 

Registrovan/a dana: 22.07.2008 
				Mjesto: Mostar, Hercegovina 

Downloads: 682 
Uploads: 10  
	Rekao HVALA: 25 

Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova

Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV 
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam 

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Vidjao sam pc-ove sa netom i do 10 Mbitsps, pa im youtube opet stopa. Ovisi i od brzine interneta, ali jbg, samo pretpostavi koliko ljudi u datom momentu gleda neki video na youtube, pa zakljuci sam  

I'm the one who knocks...  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#5 | 
| 

Drugar foruma 

| 

@Administratori 

Nemojte da se ljutite, video sam kad je postavljena tema   al' rekoh ajd da pomognem čoveku.@žabac Prvo skini CCleaner on je free i sa njim pobriši cache sa kompa ( a ne bi bilo loše i registry da opravis - tj da pobrišeš repove koji su sigurno zaostali). Posle toga skeniraj komp nekim AV-om( onako kako treba - full system scan). Instaliraj neki anti-malware ( SpyBot search&destroy koji je takođe free) i sa njim opet skeniraj komp. Sad, ako ti je komp čist ( a posle ovih akcija 99% jeste) najverovatnije je nešto sa mrežnom kartom ili IP protokolom. Proveri drivere na mrežnoj ( uputstvo je na http://www.umrezen.in.rs/2011/11/dri...noj-karti.html ) Probaj i MTU da središ ( http://www.umrezen.in.rs/2011/11/optimizacija-mtu.html Kao i Reset IP protokola http://www.umrezen.in.rs/2011/11/res...okola-bez.html 

Progres Bar - jedina stvar gledanija od XXX filmova!  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#6 | 
| 

Godfather 

| 

Dozvoliću linkove, pošto je blog u pitanju, ali generalno ne dozvoljavamo linkovanje. 

Ovo nije zbog reklama, kako neki misle, već zato što sadržaj sa linkovanih sajtova često bude uklonjen, pa tema izgubi smisao. 

I'm gonna make him an offer he can't refuse.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

Drugar foruma 

| 

Vax,  

Nije me bilo neko vreme pa sam malo pozaboravljao pravila ![]() Sad ću ponovo pročitati pravilnik. A što se bloga tiče, u mom je vlasništvu, nije komercijalan(profitabilan) i zbog ovakvih situacija ( a često se susrećem sa njima) odlučio sam da te tutorijale ispišem i spakujem na net, pa da umesto kuckanja kilometarskog posta postavim samo link. U svakom slučaju hvala na razumevanju. Pretpostavljam da će ti se i žabac zahvaliti. Pozz, Dejan 

Progres Bar - jedina stvar gledanija od XXX filmova!  
			 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#8 | 
| 

Godfather 

| 

Pretpostavio sam da je tvoj blog, ali sam ostavio kada sam video da je potpuno nekomercijalan. 

Nadam se da ga nećeš zatvarati, jer onda ovo linkovanje stvarno nema nikakvog smisla. 

I'm gonna make him an offer he can't refuse.  | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Favoriti | 

| 

|