|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2010
Downloads: 198
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Ako moze neko da napise akorde za ovu pesmu. Hvala!!!
Krenuo sam ja mlad u ovaj grad S nadom da cu biti neko Velegradski sjaj me cek'o, pa sam svima zbogom rek'o A sad sam sam ovde imam, imam sve Tebe majka drugom sprema meni nazad vise nema REF. Cemu ovaj grad cemu ovo sve kad bez ljubavi Svega malo je Cemu ovaj sjaj kad je lazno sve kad mi bez tebe Sve nedostaje Kad zatvorim sve gradske kafane kad svi drugi kuci krenu vise ne znam gde cu tada kunem svetla velegrada REF. Cemu ovaj grad Cemu ovo sve kad bez ljubavi svega malo je Cemu ovaj sjaj kad je lazno sve kad mi bez tebe sve nedostaje . |
![]() |
![]() |
#2 |
KRVAVI MLADJI
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Mjesto: Nova Pazova
Godina: 31
Downloads: 315
Uploads: 0
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x, Triton Extreme
![]() |
![]()
C#--------F#m-------------A--
Krenuo sam ja mlad u ovaj grad Bbdim----Hm----G#--C#------- S nadom da cu biti neko E--------------------D------- Velegradski sjaj me cek'o, -D--------------------C#------ pa sam svima zbogom rek'o A------------Bbdim------------ A sad sam sam Hm-------------G#-C#-------- ovde imam, imam sve E----------------------D----- Tebe majka drugom sprema D----------------C#---------- meni nazad vise nema REF. C#------------------------ Cemu ovaj grad Hm------------------------ cemu ovo sve C#------------------------ kad bez ljubavi D----------C#------------- Svega malo je C#------------------------ Cemu ovaj sjaj Hm------------------------ kad je lazno sve C#------------------------ kad mi bez tebe D----------C#------------- Sve nedostaje Pozdrav ![]()
Favoriti |
|
|