|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
UF , tesko se danas osloniti i na poznate proizvodjace zv kutija , kad je to jako lose odradjeno , i nemaju db sto je naj bitnije . Radio sam na sx 300 art , i to na dve i na dve rcf
znaci 4 12-ice u hotelu u rumuniji , kupljene nove i nisam zadovoljan sa njihovim saundom . Ove danjasnje igracke jedino spasavaju bas binovi , al kad je skucen prostor .... sta onda Neznam sta reci , al ... mozda je ipak bolje te art 300 , i onda svirati tise a dodati dosta dosta basa na njima da nebi zvuk bio kao tranzistor i da nebi samo sistale . to je moje misljenje .... no vredi se dobro raspitati sta uzeti jer nema ko ih ne sklapa zelim ti p[uno srece pri izboru
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Razmisli o rcf art 315 ,solidne kutije...dobro rade i samostalno,ja sam imao nekad par i prodao za 540ev,za te pare bi ih stavio ipak ispred pomenutih.
A od pomnutih bi po meni bi sledeci red: rcf art 300 mackie c300z fbt maxx4 ev sx300 Mada ne znam koji mixer koristite,ako bas treba 12ica,ja bih pre isao uz malu doplatu na mackie srm 450 aktivnu,ona je mnogo bolja od svega pomenutog... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|