|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#51 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
@albinkorg jel se ti to sada zalis ili hoces da pomognes nasem drugu...Ako se zalis ima za to druga tema a ako hoces da mu pomognes onda ne spominji kartone
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@VUNIMRAV
Posto @Vule nije predmet ove teme,a dobili ste odgovore na Vasa pitanja,ova tema moze u LOCK,jer je vec u offtopic-u. Ako Vam ni prethodni linkovi nisu pomogli za pitanje vezano za Upload,onda evo Vam jos jedan link,da utvrdite dobro.Procitajte post broj 2: http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16455 Za drugo pitanje,a vezano za postavljanje snimka sa youtube,jednostavno se posavjetujte sa nekim i to sasvim kratko,u par rijeci. Pisati Tutorijal da kada se otvori youtube gdje se nalazi snimak i na vrhu se oznaci link,i onda Copy i Paste na post je zaista izlisno i djelovalo bi neozbiljno. Da je u pitanju nesto drugo,iole ozbiljnije,moderatori a i ostali vrijedni clanovi bi to vec napisali davno,sigurno. Idemo u LOCK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.01.2011
Mjesto: Marinci
Downloads: 0
Uploads: 14
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G800
![]() |
![]()
Mogu li znati zasto knjige sa notama koje sam objavio su obrisane i nisu odobrene kao moj upload..samo zelim to podjeliti sa drugima...imam stvarno puno nota i cilj mi je to djeliti sa ljudima...
Odobrena su mi samo tri notna zapisa koja sam upoadovao a knjige nista...mozete li mi objasniti u cemu je problem... dali trebam napisati koje su sve pjesme notirane ili sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da li su te note koje nisu odobrene zasticene copyright-om?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banovan!
![]() |
![]()
Pa evo bas gledam po tim knjgama i nigdje ne pise da su zasticene...nigdje nista slicno ne pise...neznam stvarno u cemu je problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Godfather
|
![]()
Po ko zna koji put...
Materijal se uklanja ako je: Zaštićen (kopirajtovan) Dupliran (već postoji u bazi) Nije uploadovan u pravu kategoriju Nije isprvno imenovan (ako se fajl zvao "neke note" ili slično, a da uz njega nema opisa šta se u njemu nalazi) Ovakvi fajlovi se sigurno brišu, kao i svi ostali koji na neči nači ne poštuju pravilnik!
![]() |
#57 |
Moderator
|
![]()
Ja sam obrisao, iz sledeceg razloga:
Fajlovi "Narodne melodije" ili, kako se vec zovu...To je jedna knjiga podeljena u nekoliko izdanja, samim tim nekoliko uploadova. Ako je to jedan materijal u pitanju, treba da se stavi i kao jedan upload. Ostale fajlove NISAM mogao da proverim. Skinem, otvorim ih i ne dozvoljava mi ni jedan program da raspakujem arhivu. Probao sam i na drugom racunaru, nije htelo. Ako zelite, ponovite upload, ponovo cemo pregledati. Pozdrav
![]() |
#58 |
Banovan!
![]() |
![]()
ok...hvala...
ponovit cu upload a ovo sto ima vise izdanja to cu sve staviti skupa pa cemo vidjeti...jer nemam ni ja sva izdanja, fali i meni ali ovo sto imam zelio bih podjeliti sa vama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
Postavio sam Sonor drum kit,slozen za korg pa800.2x i neko je obrisao,nije zasticen autorskim pravom,nema ga u download sekciji,postavio sam gde treba.Dva puta sam uploadovao i neko brise.Zelim da znam samo zbog cega?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Bas zbog svega ovoga sto ste napisali je obrisan. Prvo,skinut je sa jednog drugog foruma u potpuno identicnom obliku,drugo vlasnik je uz drum kit postavio i svoj snimak ka prezentaciji istog ako ste uopste pogledali to, trece,uopste necemo da razgovaramo o autorskim pravima sa bilo kime ko se bavi kopiranjem fajlova i materijala sa drugih foruma...a kao cetvrto,za ovakve stvari i pitanja vec postoji tema a vi postavljate novu.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
brisanje, centra, download, materijala |
|
|