|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nisam bas siguran al nacuo sam da ovo je nesto novo sto treba da izadje od Korga.Dal neko zna sta ce biti to???????Po oznaku je najverojatno 1x nalsednik.Ajde vise o ovome.......................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
o tome su turci pisali prosle godine i lupetali kako izlazi pa2xPRO hahaha..
Nista od novog modela bar za sada, ipak bi to na korgovom forumu ljudi nacunjali i pisali. pozdrav.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
vcera sam bio kod korgov distributor. pokazao mi e cak mali video od pa2x i tablicu sa parametri.na video se vidi da li4i na pa1x, samo ekran se dize sa motorom.u tablicu na brzinu sam video da ce biti ram od 128 mb s upgreidom do 256mb.rekao e isto da masina izlazi u prodaju septembar ili oktombar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jaooo............. super evo nesto najbolje!!!!Rekao sam da ima nesto, kuva se.Ajde ko zna vise o tome,jel mozda neki link postoji?????To ce biti super 256 ram i interesantan displey dizajn super.
Samo kolka ce biti cena????Sigurno 3.000 eura a mozda i vise?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
tacno oko 3000 eura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Kakav PA2 ahahaha opet ove gluposti kao ova slika sto su
na korgforums stavili ima 2 god.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
A ne... ovo je cist kriminal,montaza vidise od 5 kilomatara. To je neko slovo dodano i mali deo tastature fantoma kopirano na slici.To ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Za ovaj PA2X sam ja piso ima već više od godinu dana...meni je jedan šupak (D"#$%*) poslo tu sliku i opiso sve šta ima,ja sav veseo što sam dozno informaciju došo na Yu-Midi da podjelim veselu vjest..Na kraju ispalo da je to sve foto montaža i da od toga nema ništa...Tako da ko tvrdi da dolazi PA2X sa nekom Hammer funkcijom---NIŠTA OD TOGA...Znam i meni je muka,ali uskoro će doći nasljednik našeg PA1X koji će biti bomba i prodajni hit.Bog zna koji otrov konstruiraju u Korgovoj razvojnoj hali i šta će novo da ubace u njega...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Suludi Moderator
|
![]()
http://www.speedyshare.com/943993314.html
Sta vam je ba! Evo vam nova klaviajtura! Ovo niko nece moci zamjenit! ![]() Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
KRVAVI
|
![]()
Ha,ha,ha,ha!!!!
Kakva ludnica od slike!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
korg, pa2 |
|
|