Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Sport

Sport U zdravom telu zdrav duh, uh...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 24.06.2010, 00:57   #261
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Vule Pokaži Post
@ Tranzit

Jel ti se to "javilo",ili ti je neko šapnuo ili samo hoćeš malo da provociraš?
"Javilo" mi se Vule samo je veza bila slaba pa kod ovog drugog rezultata nisam dobro cuo zadnji broj. Da samo podsjetim sta sam prognozirao.
Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Srbija - Australija 1 : 2
Gana - Njemacka 0 : 2
Ama kakvo crno "javljanje" i "saptanje", nego je samo u pitanju malo poznavanja naseg i njemackog mentaliteta a i igre. Saberes dva i dva i lako dobijes rezultat. Neka mi navede neko i jedan slucaj kada smo se drugacije ponasali na svjetskim prvenstvima izuzev onog 1930. u Urugvaju kada je Jugoslavija dijelila trece i cetvrto mjesto sa SAD (uz sramotnih 1:6 u polufinalu) i plasman na SP u Cileu 1962. kada je bila cetvrta. Kako vidis nije bila nikakva provokacija nego nastavak tradicije. Nemam "tajnih veza" a nisam ni vidovit, samo razmisljam "tradicionalno".
tranzit je offline   Reply With Quote
Star 24.06.2010, 00:59   #262
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
Nemanja88 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@misa1265: Ja sam igrao kad je trebalo. I to gle cuda, igrao sam bas na poziciji veznog. Tako da znam tj. prosao sam malo vise od onih koji fudbal gledaju na TV-u ili igraju na male golice u kraju ... Inace, to je, nazalost, istina. Naravno, uvek postujem tudje misljenje, ali takvo misljenje odgovornih za reprezentaciju nas je do ovde i dovelo... I lepo je primetio kolega "bokivelik" - kako to da su najednom dobili "motivaciju" u poslednjih 7-8 min.? Velika vecina njih, ukljucujuci i samog Antica su otisli na SP samo da se sto bolje "prodaju". Na zalost, to je istina i nasa tuga... I jos jedna stvar, nije nas sudija pokrao za penal, iskreno, ono nije za penal. Vidic mu je bio iza ledja i mogao je i namerno da ga gadja u ruku. A i bolje sto nije sudio penal, osecam da bi i to promasili, i bruka bi bila jos veca...
Nemanja88 je offline   Reply With Quote
Star 24.06.2010, 01:07   #263
misa1265
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
misa1265 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Nemanja88
Nisam ti ni rekao da igras,nego ako hoces da budes selektor,vidim da imas iskustva?!?!
Najvise me nervira to sto ste svi vi koji sada pricate Krasic ovo,Antic ono,Zigic ono itd itd,pre samo 5 dana govorili da su najbolji,da od Antica nema boljeg trenera itd itd...
misa1265 je offline   Reply With Quote
Star 24.06.2010, 01:13   #264
bokivelik
Donator

bokivelik's Avatar

Registrovan/a dana: 15.04.2009
Mjesto: H 68° L 51
Godina: 42
Downloads: 684
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: KORG PA4
bokivelik befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bokivelik pošalji poruku preko MSN messengera bokivelik pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard ....

Kolege citam ove vase postove i samo se nerviram. Ja o fudbalu neznam nista nikad nisam ni znao jer me ne zanima ali imam jednu izjavu za sve ljubitelje.

Kad se bolje fudbal igrao?
Igrao se tada kad su igrali "Proleteri" a navijali "Milijarderi".
A sad igraju "Milijarderi" a navijaju "Proleteri". Pa gde tu ima logike sa igrom kad para vrti sve?

Pozz

"Nemorate biti bolji od drugih budite samo najbolji sto mozete"

bokivelik je offline   Reply With Quote
Star 24.06.2010, 01:19   #265
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Standard

Boki - potpisujem! Odavno sam ja pricao da nema 'leba tamo gde dodje neki multimilioner, kupi klub, dovede svetski poznata imena, i gle cuda, najbolji su! Bez obzira sto se do juce za njih nije ni znalo...Fudbal treba razvijati od petlica, od skole fudbala, treneri trebaju biti bivsi dobri i stabilni igraci, a ne kao ovi sad, mahom alkoholicari i sitne duse. Pa pioniri, pa kadeti...Da se napreduje kvalitetima, a ne da platis da bi usao u tim. Slazem se da je vreme tesko, da nam je drzava u teskom stanju, ali ne trebamo da rasturimo i unistimo i to malo kvalitetnog i dobrog sto je ostalo... Postali smo "plodno tlo" za negativne stvari.
Star 24.06.2010, 01:24   #266
misa1265
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
misa1265 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja citam ovo i ne mogu da verujem,banujte me slobodno zauvek al' ja moram da kazem da svi koji sad misle da nismo nikakva reprezentacija i da su Krasic,Jovanovic,Zigic i ostali milijarderi mogu komotno *******!!!!!Mozda sam pod utiskom,ja zbog ovog poraza ne mogu da se smirim vi poceli tako da pricate...sramota...

bez obzira na stanje napetosti zivaca, na rijecnik se uvijek moze pripaziti!

Promijenjeno od Dell (24.06.2010 u 01:31 sati)
misa1265 je offline   Reply With Quote
Star 24.06.2010, 01:29   #267
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Standard

(ne mogu da edit-ujem post, ne znam zasto...?)

Inace, moj brat je igrao za Radnicki iz Pirota, odlican igrac, napadac, golgeter, i kad je pre 6-7 godina trebao da predje u neki od beogradskih klubova, trazili su enormnu sumu novca. Tad je i batalio fudbal... A brat mog druga vec 4 sezone igra u Partizanu, sad je napunio 18 i ocekuje se da od jesenas debituje u prvom timu. Bolje da ne pricam koliko je para dao... Na zalost, sport je postao jedno veliko trziste.

Miso, nije potrebno da se tako obracas i da dobijas ban bez potrebe. Shvati da fudbal vise nije fudbal, vec biznis. Niko nije porekao da Krasic, Jovanovic i ostali nisu fudbaleri, ali je sramota sto u svojim maticnim klubovima svi oni znaju da odigraju odlicno, da pruze maksimum, i to gle cuda, zbog para. A kad trebaju da igraju za drzavu, za narod, onda nista... Kolega Boki pod "milijarderima" nije podrazumevao igrace, vec one koji stoje iza klubova. I stvarno je fudbal bio fudbal dok smo imali "Slogu", "Slobodu", "Napredak", "Dinamo", "Proleter" i jos mnoge druge...

Promijenjeno od Nemanja88 (24.06.2010 u 01:33 sati)
Star 24.06.2010, 01:29   #268
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@misa1265 Ama smiri se, nije sve tako crno, ima i plavih zena. Polako burazeru, bez uzbudjenja i teskih rijeci. Nisu ljudi sada "poceli" da tako da pricaju, nego pricaju vec odavno ama niko ne cita. Ne kaze niko da to nije nikakva reprezentacija nego da nije dovoljno dobra a da su Krasic, Jovanovic i Zigic milijarderi, pa nisu bas ali nisu ni puka sirotinja.
tranzit je offline   Reply With Quote
Star 24.06.2010, 01:34   #269
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

samo cu onako cisto informativno napomenuti posto su pocele neke varnice vec da sijevaju, da pripazite sta i kako pisete, ako ste nervozni bolje je da se ustrucavate pisanja, tema jos ima kakav takav normalan tok, ali ako pocne ici "u stranu" tema ide pod LOCK

Dell je offline   Reply With Quote
Star 24.06.2010, 01:37   #270
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Standard

Na zalost, nekad se fudbal igrao zbog fudbala, a sada sve vise samo zbog para... Mi na to ne mozemo da uticemo, i nema potrebe da se nerviramo ;-).
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 20:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije