|
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Ranije ova bila i Dallape.Sada je ofarbana dekla sa platno crnom bojom/sprejom/.Ponovicu daje potrebno vishe br. sliki min. 3 komada i to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
shtimerserviser - majstor pa majstor
![]()
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
![]()
Hvala puno, izgleda opet laznjak,imam i ovu konkretniju ponudu za 2100eu,prilazem slike odmah.
![]() Zamolio bih Shtimerservisera da pogleda i kaze svoje misljenje. Veliko Hvala. Pozdrav Promijenjeno od korda (25.03.2010 u 13:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Evo da nije zipovano da se odmah vidi.Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
korda ! Ove ovakve slike nisu mogle bash puno dami pomognu, norocito da bi joj videli SRCE-unutrashnost.Dekla je menjana /kao daje president/ takozdje i kod basove je vrshena transakcija /bas daska kod dugmeta/. Slike kada sam hteo da uvecam ,rasplinule suse.Obavezno ako mislish daje kupujesh ponesi iskusnog coveka ili servisera da ga NE POZNAJE prodavac.SUMNJAM DAJE HARMONIKA KABINSKA, bar ovako po klapnama poshto nije iz bliza slikano.Zato insistirajte na bolje slike, i slike od unutrashnosti kod glasova.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Upravo sam sada sa njim razgovarao,kaze da nije kabinska ali da ima kao nesto u primu i kaze da je originalna.Ne znam da nije malo puno para za harmoniku bez kabine,bez obzira sto je settimio soprani (ako je?).Evo trazim harmoniku do 2000eu,ali nikako da naidjem na nesto solidno,da nije prevara ili tako sto.
Hvala Shtimserviser jos jednom i veliki Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Preporucio bih ti ako mozes da skupis jos 500 eura i ne zuris sa sumljivim modelima pa
ranije ili kasnije mozes naci Dallape za oko 2500 relativno dobru. Ja licno vise bih voleo kabinsku nego nekabinsku harmoniku a posebno kada je sumljiva. Naravno ovo je samo sugestija i moje razmislanje . Pozdrav i bez zurbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|