|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
| Pokaži Rezultat Ankete: "G spot" mit ili istina | |||
| Postoji,uverio sam se. |
|
27 | 64,29% |
| Nisam jos proverio al znam da postoji. |
|
10 | 23,81% |
| Budalastina. |
|
5 | 11,90% |
| Glasač: 42. U ovoj Anketi ne možete više glasati | |||
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Kao kod kuće
|
Tesla to urolozi nazivaju masaza prostate,sluzio sam civilno vojsku na Urologiji pa sam se nagledao svega i svacega,ali svarno ljudi svrse ko nikad,strasno.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Saobracajni Inspektor
|
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozzzzzzz e a jel bilo zavela me svetla velikoga grada????
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]() naravno,isle su obe! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Saobracajni Inspektor
|
4 svrakan
ma znam za sve to a imao sam jednog ortaka koji je najvise od svega voleo da mu ribe guraju prst u paksu dok mu puse opasno se bio nalozio samo o tome je pricao jedno vreme a mi smo ga ubili od zajebancije sad jebiga on je uzivao a mi magarci se smejali mada nikad to ne bih mogao da podnesem......a urolozi svasta oni rade pa to nazivaju kojekakvim "strucnim" nazivima. Da mi je samo znati za koji ce kome qrac masaza prostate???? Dodato: e moras nauciti i ovu ta mi je omiljena
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (17.02.2009 u 16:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kao kod kuće
|
Imam i ja drugara koji je isto tako uzivao,ali brate mili ne dam paksu ni zasta
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Odomaćeni član
|
Masaza prostate je potrebna da bi se pokrenuo sekret iz prostate, koji ti posle za potrebe labolatorijskog ispitivanja vade staklenim iglama, uvlaceci ih u kanal na penisu...
GADNO I NEPRIJATNO... imao sam prilike da probam.. FUJ!
|
|
|
#17 |
|
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
Ja sam cuo da zene imaju 2 G tacke, jednu dole, a drugu na nepcu...hihihihi
![]() ![]()
|
|
|
#18 |
|
Vredan član društva
|
...a vidi temu,a ona off 1.5god!!
|
|
|
#19 |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Tacno je da G tacka ima nabore. Ako ih ima i na nepcima onda imamo srece. Treba proveriti
|
|
|
|
#20 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.09.2014
Downloads: 4
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu