|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  17.11.2008, 16:25 | #1 | 
| Početnik forumacije! |  Pa500 Brisanje fabricki Ritmovi ?? 

Imam pitanje. dali je moguče na pa500 zamenjati fabricke ritmove umjesto stavljat ritmove samo na user 1 i 2 napuniti ga komplet 
				__________________   Ko ZnA ... ZnA --- Ko NeZnA... NeKa Uci...  | 
|   |   | 
|  17.11.2008, 16:59 | #2 | 
| Švaler Veteran Registrovan/a dana: 23.07.2007 Mjesto: u blizini Godina: 58 
				 Downloads: 614 Uploads: 26 Rekao HVALA: 21 

Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova

Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61 Interesi: muzika, rad na PC  |   

Poštovanje kolega! Sve tvorničke ritmove možeš brisati, i usnimavati svoje, sa pa500 i to na slijedeći način.... Odeš na MEDIA, PREFERENCE, i tamo prvo isključiš one kvačice kod PROTECT FACTORY STYLE, i onu drugu ( ne znam sad napamet ). Zatim odeš na LOAD, i tamo kod upucavanja ritmova ti se onda otvore sve banke sa ritmovima, i onim tvorničkim, i USER1 i 2. Eto, nadam se da sam pomogao. Pozdrav | 
|   |   | 
| Sledeći član vam se zahvalio svirko za ovaj koristan post: |  lagunabend (21.03.2011) | 
|  17.11.2008, 17:06 | #3 | 
| Početnik forumacije! |   

hvala ti kolega bas si mi pomogo nisam znao da moze to sad cu moci staviti bas puno ritmova  hvala na pomoci 
				__________________   Ko ZnA ... ZnA --- Ko NeZnA... NeKa Uci...  | 
|   |   | 
|  17.11.2008, 18:26 | #4 | 
| Švaler Veteran Registrovan/a dana: 23.07.2007 Mjesto: u blizini Godina: 58 
				 Downloads: 614 Uploads: 26 Rekao HVALA: 21 

Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova

Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61 Interesi: muzika, rad na PC  |   

Nema na čemu prijatelju, i drugi put!! pozdrav | 
|   |   | 
|  17.11.2008, 22:50 | #5 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 03.05.2007 
				 Downloads: 286 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu

|  PA500 Brisanje fabricki ritmovi 

Pozdrav Svirko, vidim da te ima svuda, pa evo da te upitam nesto oko ubacivanja stylova i zvukova. Kad se pojedinacno ubacuje styl (jedan) u ROM, da li on sa sobom vuce neke boje ili nesto drugo. Da li ima neka procedura. Ja sam ubacivao setove ali mi se da izvines USKURCHI kljava vjerovatno u globalu pa sada izbjegavam one fajlove global. Samo radim sa pojedinacnim stylovima i zvukovima. Zanima me da li styl kojeg ucitas ubacuje svoje farbe (boje) na Usere ili moras sve odjednom ubaciti. Eto, malo pitanjce? Vozdrica.... | 
|   |   | 
|  27.11.2008, 02:07 | #6 | 
| Vredan član društva |   

pazi malo .sty je ekstenzija ritma i on se nikako ne ubacuje u rom ili ram, nego na neki od user1 ili user2 ili user3, a da bi sve zvucalo kako treba svi elementi vezani za ritam moraju bit u samoj klavijturi, tacnije ritam ne povlaci elemente (sempl bubnja, sempl perc ili vec sta je u kojoj traci dodijeljeno u samom ritmu) za sobom pri ucitavanju iz drugig seta.

__________________ hmmmmm...... | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| brisanje, fabricki, pa500, ritmovi | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |