|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  30.06.2005, 02:21 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 23.04.2005 
				 Downloads: 100 Uploads: 0 Rekao HVALA: 7 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|  Treba mi sempl 

Treba mi sempl glasovni mnogo hitno Glas treba da traje 2min i da bude kao deca u hor da kazu ooooOOOO(prvo tise a posle glasnije) Molim vas treba mi hitno.Moj meil je ************************ ili uploadirajte taj fajl _________________________________ Sad znam zashto ljudi ostavljaju mail! To je da bi ja imao posla i da mi ne bude dosadno!  Vaxter | 
|   |   | 
|  30.06.2005, 09:53 | #2 | 
| Otac nacije |      :o   vidjecu sta mogu da nadjem za tebe Jovance samo sto djeca jeli radis negdje u djecijem zabavistu  : | 
|   |   | 
|  30.06.2005, 18:52 | #3 | |

|   Citat: 
 Momentalno radim pesmu za jedna vrlo mlada nasa(Makedonska) pevacica, pa mi treba sempl kao sto sam naveo, e sad ne moraju biti deca u hor, vezno da kazu oooOOO. Ti posalji ako imas razni semplovi pa ja cu videti sta najvise odgovara | |
|   |   | 
|  30.06.2005, 20:38 | #4 | 
| Otac nacije |   

Postavio sam u download centar AFRO-HOR zasto nisi skinuo   : Pozdrav | 
|   |   | 
|  30.06.2005, 23:23 | #5 | |

|   Citat: 
 Pozdrav Vaxter , hvala za ovo sto si poslao ali to nije to sto meni treba. Meni treba snimak(ne mora biti sempl) kako deca izvicu "ooooOOOOO) Ako imas tako nesto posalji, pa videcemo | |
|   |   | 
|  01.07.2005, 04:24 | #6 | 
| Drugar foruma |   

Caooooo kolege !! Kako ste mi ?? Meni treba sempl ako mozda neko ima... *Indijanci* oni sta se onako deru... recimo ima u balkan beat-u ili u pesmi keydura- svadbena | 
|   |   | 
|  01.07.2005, 06:21 | #7 | 
| BANANOVAN na sopstveni zahtev!!! Registrovan/a dana: 06.12.2004 Mjesto: Sabac 
				 Downloads: 688 Uploads: 14 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova

|   

Dane, postavio sam za download ove Indijance sto se deru!   :mrgreen: Preslusaj ih sa Awave Studio, pa izaberi koji ti odgovara. | 
|   |   | 
|  01.07.2005, 16:30 | #8 | 
| Godfather |   

Jovance Miodrag ti je postavio... On je yu-midi, a Vaxter je Vaxter!  Njemu treba da se zahvalish!   
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  06.04.2006, 02:24 | #9 | 
| Početnik forumacije! |  trazim samplove boje i za moosboard boje ako ima keko primit 

korg triton studio trazim samplove boje i za moosboard boje ako ima keko primite pozdrav od junuza evo vam mojaadrese mns ********************** javitese _________________________________ Adresu izbrisao Vaxter Ako je samo zbog MSN-a, stavi u profil... | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| sempl, treba | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |