|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  29.07.2008, 12:47 | #1 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  Žan-Mišel Žar dolazi u Beograd 

Žan-Mišel Žar, jedan od najčuvenijih francuskih kompozitora, izvođača i muzičkih producenata, održaće koncert 8. novembra u „Beogradskoj areni“. On se smatra začetnikom elektronske muzike, sint-popa i „Nju ejdža“, a njegovi koncerti po pravilu su spektakli koji uključuju svetla, lasere i vatromet.  U Beogradu se 8. novembra očekuje koncert za pamćenje, a budući da će mu ovo biti prvi nastup u Srbiji, ljudi iz „Beogradske arene“, koji organizuju koncert slavnog muzičara, kažu da je Žan-Mišel Žar poziv da dođe u Srbiju prihvatio s velikim oduševljenjem. 
				__________________ Korg4Life | 
|   |   | 
|  29.07.2008, 14:34 | #2 | 
| Belaj boy |   

Prosto neverovatno,svi koncerti na koje bi ja voleo da odem su za vikend kada radim.Zbog toga nisam isao na mnogo koncerata a ne mogu ni na ovaj.Vec imam taj datim ugovoren.
		 | 
|   |   | 
|  29.07.2008, 14:51 | #3 | 
| Godfather |   

Nemam ugovoren, a sigurno necu nishta ugovarati! Ovo se ne propushta!   
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  29.07.2008, 15:10 | #4 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 12.06.2008 Mjesto: Beograd 
				 Downloads: 107 Uploads: 12 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova

Instrumenti: Roland,Technics Interesi: make a music  |   

Tako je!!!Za takve spektakle se otkazuje sve...Sedis i sviras u nekoj rupi ili satoru ili kaficu narodnjake,a napolju sevaju laseri i grmi na sve strane!!!Pa mislim...
		 | 
|   |   | 
|  29.07.2008, 16:25 | #5 | 
| Veteran Registrovan/a dana: 07.06.2005 Mjesto: Pirot Godina: 54 
				 Downloads: 218 Uploads: 5 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova

Instrumenti: sa dirkama...  |   

Taj datum mi je slobodan, a i nemam namere da ga pogadjam...jebes sve ovo mora da se vidi i cuje...a koliko ce karta da bude???
		 | 
|   |   | 
|  29.07.2008, 18:31 | #6 | 
| Belaj boy |   

Da znate da cu da probam da nesto izmajmunisem sa tom tezgom.Probacu da nadjem zamenu neku.Ovaj ce sad doci i nikjad vise.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| beograd, dolazi, Žanmišel, Žar | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |