|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  16.07.2008, 03:05 | #1 | 
| Drugar foruma |  TR   ili   KURZWEILL K2000 

koja  klavijatura  je bolji za  solo  i pofunkcionalna?      pozz
		 | 
|   |   | 
|  16.07.2008, 03:13 | #2 | 
| Glas Razuma Registrovan/a dana: 12.05.2007 Mjesto: Sarajevo,BiH 
				 Downloads: 333 Uploads: 15 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova

|   

Ovo je jedno od onih pitanja,bez pravog odgovora. To je stvar ukusa i potrebe. Znaci sta se tebi licno svidja-to je bolje. Jer neko ce reci TR,neko Kurzweill i tako redom. Pozdrav, | 
|   |   | 
|  16.07.2008, 03:21 | #3 | 
| Drugar foruma |   

ja  imam  TR  ali  nekako  kurzweil ima  po  dobru  trubu  i  sax  bar od  to  sto  sam  mogo  da  uhvatim  na  net   kako  zvuci  ali  nikad  ni  sam  imao  kurzweill   pa  zato  pitam  ma  da  TR  mi  je  sredjen  extra  za  svadbe   zato  me   interesira  ko  je  imao  obe  klavijature   najbolji  zna    da  oceni
		 | 
|   |   | 
|  16.07.2008, 04:44 | #4 | 
| Kao kod kuće |   

Cuj buraz dobar je K2000 ,,semplovi rade strava na njem... mislim da se neces pokajat ako ga uzmes

__________________ Panonica Band Panonica Studio | 
|   |   | 
|  16.07.2008, 05:31 | #5 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

K2000 je klasa iznad TR-a sigurno,ali ako je kompletan i u dobrom stanju naravno...ima i TR svojih prednosti,noviji je ima delova za ne daj Bože itd,ali svakako mislim da je K2000 puno bolji instrument...
		 | 
|   | 
|  16.07.2008, 13:39 | #6 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 02.06.2008 Mjesto: HR 
				 Downloads: 1690 Uploads: 11 Rekao HVALA: 26 

Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova

Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2  |   

Pozdrav ja imam TR i Kurzweila odlicne su e sad ja bi uzo uvijek bolje TR za jednu klavijaturu ipak je novi ima neke prednosti odlicno radi mada ima razlike na kurzweilu dosta semplova bolje radi punije ima sirinu nego na tr, ali obadvije su odlicne i dobra kombinacija probao sam svasta ovo mi je nekako najbolja kombinacija za u Bendu ,  da zaboravim na Kurzweilu je puno bolja tipka nego na Tr | 
|   |   | 
|  16.07.2008, 13:41 | #7 | 
| Vredan član društva |   

Moraces ipak sam da doneses odluku,a to sam se isto i ja pitao kada sam kupovao tritona le. Kurzweil je vrh sto se kvaliteta tice,izlazi strava,puno je punija masnija boja nego sto izlazi iz tritona,ali je stara sprava i preosetljiv je na slabu struju,moras imati neki korektor,tj.mini trafo stanicu za njega,a i ako stane tesko ces se snaci da to popravis. Zato porazmisli dobro i izvagaj svoje zelje pa u kupovinu... Pozzzzzz!!! | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| ili, k2000, kurzweill | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |