|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
dali ima ovde neko upustvo za to,nisam nista vido oko toga.hvala svima
|
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
SET na USB stick pa u klavijaturu pa na MEDIA pa tab load pa kliknes na taj set sa usb-a pa na LOAD i OK i to je to.............. ali siguran sam da imas o tome vec podosta napisano na forumu.....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
pazi ja sam to uradio bez usb stika prikacio sam pa800 na pc pa sam ubacio na pa800 ali kad loadujem u radi sve ali nemam niszta od seta pa sam mislio da se neradi drugaije nego sto sam ja uradio.da ne ispadnem da sam glup pa neznam.ali svako se uci jos.hvala
|
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Prosetaj forum malo ima puno toga oko pa800.
Da ne ispadne jos koja tema duplikat, osobito ne ona koja najvise mrzim "Kako se ubacuju semplove u pa800" Ima da umrete cika Nedima, ruke ga bole od kucanja par stvari po milion puta. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
E nece vala, zato sam u 3 dana zatvorio 15 tema.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Oooo...kako je lepo biti....Moderator
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |