|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma ništa drugačije nije i na društvenim mrežama.
Užas u što se ljudi pretvoriše.. Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Na korg pa3x i kod nove klavijature a i sad posle 10 i vise godina display radi identicno.
Bolje reaguje kad se minimalno pipne noktom,nego da ne znam koliko pritisnem normalno prstom.Kod mene je uvijek tako bilo,nema se sta popravljat. A ako poredimp sa nekom drugom klavijaturom koja ima drugaciji display ugradjen,onda postoji razlika.Ali tu se nema sta popravljat.Druga klav drugi display. A ovo zadnje nije ni za komentarisat.Coek zna sve,mi ne znamo nista,ali nam nece nista rec da i mi naucimo ![]() Ako je sudit po bateriji,vec je diskutabilno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ella 85 za ovaj koristan post: | Tomy (07.07.2025) |
![]() |
#33 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]() Citat:
Znači korg ima mašinu da display izrodi a ne sastavi.Znaj da se display potpuno rastavi i na njemu može se izmjeniti baš sve od dugmadi i nadalje.Što se tiče da ja znam baš sve od seljačina kakve ste na tom portalu i moram samo da vas žalim.Što se tiče Roland G70 još nema bolje klaviature da proizvede bolji zvuk a da ne pominjem SRX expanzije kojih ima više od 12.Ja sam vama na tom portalu pojasnio ogromno stvari koje sam baš ja otkrio mada je tada sama Yamaha tvrdila da je nemoguče kad sam pisao tamo.I još puno toga zato ja nemam interesa da se natjecam sa nekim seljakima kojima je bolje da se bave sa ovcama i kozama a ne sa klaviaturama za šta nisu sposobni.Ajd beži bre seronaj hahahaha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|