|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  28.08.2014, 23:42 | #1 | 
| Drugar foruma |  Vesna Zmijanac - Malo po malo 

Nisam htela da te volim nikako, nikako a ti si mi srce krao polako, polako Malo po malo, malo po malo ti mi uze srce pa i sve ostalo malo, malo, malo po malo ti mi uze srce i sve ostalo Nisam htela da te volim nikako, nikako a ti si me osvajao polako, polako Nisam htela ljubav s tobom nikako, nikako a ti mi se desi eto polako, polako 
				__________________ "kad si u sobi sviraj kao da si na bini. A kad si na bini sviraj kao da si u sobi" | 
|   |   | 
|  07.09.2014, 22:41 | #2 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 13.11.2009 Mjesto: Beograd Godina: 35 
				 Downloads: 503 Uploads: 2 Rekao HVALA: 16 

Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova

Instrumenti: Korg PA500  |   

Cmol------------D#-----------------Fmol-----C#-Cmol  Nisam---htela---da---te---volim---nikako---nikako Cmol--------------D#------------Fmol-----G#-B-Cmol a---ti---si---mi---srce---krao---polako---polako Refren: Fmol--------------D#-----B--Cmol Malo---pomalo---malo---pomalo Cmol----b------D#----B7-------D#--- ti---mi---uze---srce---i---sve---ostalo G#-----D#-----B-------C#---- malo---malo---malo---pomalo Cmol----D#----Fmol--G#--------B-Cmol ti---mi---uze---srce---i---sve---ostalo Fmol-G#-Cmol-D#-B-C#-Cmol-D# malo-----malo-----malo---pomalo Cmol----D#---Fmol--G#--------B-Cmol ti---mi---uze---srce---i---sve---ostalo | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |